Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og kærlighed

Roadtrip i USA 2018 – Den færdige rute

Der er ikke mange dage tilbage, før vi drager mod mulighedernes land med en rygsæk på ryggen og hinanden i hånden. Jeg har ikke rigtig tid til at glæde mig endnu, fordi de sidste par uger i skoleåret er så travle, at der ikke er plafs til andet. I denne uge skal jeg også have mine elever op til eksamen og efterfølgende selv ud som censor, så det er der, min energi bliver lagt lige nu. Til gengæld vil jeg, efter det er overstået, glæde mig helt vildt til afrejse!

Det er et stykke tid siden efterhånden, at jeg delte den foreløbige rute med jer, og sidenhen er det væltet ind med anbefalinger og forslag, som alle sammen er blevet taget til efterretning og har medført justeringer og ændringer. Nu tror jeg tilgengæld ikke, der kan ændres mere i det, og den færdige rute inklusiv alle stop er som følger:

Los Angeles – San Simeon – Monterey – San Francisco – Sacramento – South Lake Tahoe – Yosemite National Park – Death Valley – Las Vegas – Zion National Park – Antelope Canyon – Grand Canyon – Palm Springs – San Diego – Los Angeles 

Det bliver alt i alt til cirka 4000 kilometer i bil og et hav af fantastiske oplevelser undervejs. Der er flere af stoppene, hvor selve ruten mellem dem er spetakulær, så der bliver indtryk nok at fordøje! Der kommer ligeledes til at være tryk på, indtil vi når til San Diego. I San Diego bor min moster nemlig, så der kan vi komme lidt ned i gear og være sammen med min familie. Flybilletterne til denne tur fik jeg faktisk i studentergave i sin tid, så det er fantastisk endelig at kunne indløse gaven!

Vi er i USA i sammenlagt 33 dage, og selvom det kan lyde som lang tid, så kommer dagene til at flyve afsted, og det er helt vildt, hvor meget man ikke når. At planlægge den tur her har været en lang prioritering, og det kommer det også til at være med hensyn til, hvad vi bruger dagene på de forskellige steder. Hvis nogen af jer har nogle specifikke tips til nogle af ovenstående stop, så vil jeg meget gerne høre om det i kommentarfeltet! Jeres tips har været guld værd i forhold til ruten – som vi i øvrigt ikke kan vende om, da selvsamme moster skal til Danmark, mens vi er i USA, hvorfor vi er nødt til at slutte af i San Diego. Meeen jeg er sikker på, at Highway 1 bliver smuk at køre på alligevel 😉 – og jeres tips til oplevelser, madsteder, måske opblæste seværdigheder og så videre modtages med kyshånd.

Jeg håber, jeres sommer byder på ligeså spændende oplevelser rundt omkring i verden!

22 KOMMENTARER

 • Laura

  Vil anbefale jer at tage et stop i Flagstaff på vej til Grand Canyon. Vi stoppede der ved en tilfældighed, og endte med to overnatninger. Virkelig hyggelig by!

  Derudover vil jeg anbefale jer, at købe et årskort til national parkerne. Det koster 80 dollars, og så kan i køre ind i alle de parker i har lyst til 😊

  Derudover er de to outlets i Las Vegas også et besøg værd, hvis man er til shopping!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Vi skal overnatte i Flagstaff – og det er noteret med årskortet! 🙂
   Jaaa, skal da så meget shoppe – kan man score en masse Nike sneaks i en af dem? 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Sindsyg fed rute! Har også selv kørt derovre en del og elskede det.. synes selv Los Angeles er overvurderet (når man har set skilt og stjerner og museet fra samtlige film).. brug helt klart til i national parkerne, stop muligvis ved Bryce canyon national park også.. Yosemite er smukt, og det samme med den anden.
  Et outlet eller to er også sjovt, og der ligger et par gigantiske derovre på den side..
  og for Gud skyld en bil der kan trække godt til haha, det bakkede landskab og lange lange ture (det lærte vi i hvert fald)..og tank godt inden death valley da det er sindsygt dyrt på tanken inden i kører ind!
  Og lege syge mennesker elsker Disney!’
  Kunne blive ved med at give råd, elsker det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Fedt, det er noteret!! Tak for tips 😀 😀 Du må da give alle dem, du orker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Prøv svævebanen i Las Vegas på Fremont Street, besøg Alcatraz i San Fransisco, lej en cykel og cykel turen over The Golden Gate… åh man kan se så meget og opleve så mange ting, så husk at nyde alle oplevelserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Noteret! TAK 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

   Husk at købe billetter i forvejen til eks. Alcatraz. Specielt hvis man har en lidt stram tidsplan:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Jep! Det er gjort:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  ej hvor sjovt. Min kæreste og jeg tager nogenlunde samme tur: San Francisco – Yosemite – Sequoia – Death Valley – Las Vegas – Zion – Bryce Canyon – Antelope Canyon – Horseshoe Bend – Grand Canyon – Sedona – Hackberry (Route 66, prøv at google det, det er ligesom i Cars) – Los Angeles – San Simeon – Monterey og så tilbage til San Francisco 🙂 Hvornår tager i afsted? Kunne være sjovt at løbe ind i en “nabo” (bor selv i Århus) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det er da mega sjovt, ja! Vi er der fra 4. juli til 6. august 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Marie

   Vi er afsted fra 12 juli til 3 August. Kan være vi løber ind i hinanden 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det vil tiden vise! I kan i hvert fald følge med i hvor vi er på min Instagram, og så kan du jo skrive, hvis det passer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Glæd dig! Jeg er herovre på Road trip med min kæreste lige nu, og tiden går så hurtigt! Vi har ikke planlagt ruten hjemmefra men bare booket overnatningerne hen af vejen – vi har sparet mange penge på den måde!
  Phils BBQ i San diego er kanon, autentisk og køen værd hvis man er til store ben 😍 (ikke den ved lufthavnen, men den anden)

  God tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Årh hvor fedt!!! Jeg har ikke turde freestyle den fuldstændig, fordi der er noget ting, vi SKAL nå på bestemte tidspunkter, men ingen tvivl om, at det havde været FEDT at gøre det sådan! Håber, I har haft en god tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  På highway One er der Hearst castle og søkøer lidt efter, der er sjove at se. Evt kør igennem Solvang, så er det set. 🙂 Oppe ved monterey er der en fin rute der hedder 21 Mile drive. Lej cykler I San Francisco og cykel over broen.

  Vi var især glade for Bryce Canyon nationalpark.
  The horseshue bend ved paige er også et kig værd.
  Ved las Vegas kan i tage ud forbi hoover Dam, og få en rundvisning 🙂

  Husk derudover at tanke i god tid på vej til death Valley, pludselig er der langt imellem dem. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Alle dine tips er noteret, tak! Og godt du lige gør opmærksom på tankning, det kunne nemt være sådan noget, man ikke liiiige tænkte over 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lækker tur! 😃🙌🏼
  Vi spiste en del gange på noget der hedder Outback Steakhouse – virkelig lækre bøffer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Husk også at bestille billetter til Alcatraz i San Fran hvis det ikke allerede er gjort (og hvis i gerne vil derud, hvilket jeg på det kraftigste vil anbefale). Man kan gøre det tre måneder i forvejen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Jeps, det er gjort! Den har vi været opmærksom på. Tak fordi du gjorde opmærksom på det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Turen ser helt fantastisk ud… Heldigt for jer Highway 1 er åben igen, så det bliver en mulighed for jer med den smukke tur 🤗 Husk at bestille billetter til Antelope Canyon. 33 dage går så hurtigt derovre, så sæt god tid af især i nationalparkerne.. Yosemite er fantastisk 🙈 God tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ja, det er virkelig heldigt!! Der var egentlig heller ikke plads i programmet til en omkørsel, haha!
   TAK for tip – det skal vi have gjort!:-) Yosemite er også den park, vi har mest tid i, så dejligt at høre, det er rigtigt prioriteret!
   Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og kærlighed