Hovedstand - trin for trin

Rimelig mærkelig uge alligevel

IMG_9096Jeg har været lidt inaktiv de sidste dage, og jeg kan bare mærke, at jeg savner interaktionen med jer, så snart den ikke er der i samme grad. Jeg har egentlig ikke haft travlt eller foretaget mig det helt store, men den seneste uge har jeg haft en lille sky af træthed hængende over mig – jeg har haft det underligt. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, men mistænker, at der er sygdom på vej. Hele ugen har mit energiniveau været meget skiftende, jeg kunne næsten ikke overskue en 8 timers arbejdsaften i torsdags og har generelt følt mig uinspireret og dvask. Billedet ovenfor har i øvrigt ingen særlig funktion eller hensigt, andet end at bringe et smil frem, fordi Nullen ser ret grinern ud på det 😛

I lørdags var jeg så en tur i Randers og arbejde lidt for Workoutshop, og jeg har da aldrig oplevet så store udsving i mit energiniveau på så kort tid! Det gik fra, at jeg nærmest kunne sove stående til, at jeg var decideret flyvende rundt i det nyåbnede center, vi var i. Jeg besluttede mig for at skippe træningen, men på trods af, at jeg følte ekstrem træthed, kunne jeg ikke finde ro til at tage en lur på sofaen, da jeg kom hjem. Natten til søndag sov jeg så fuldstændig elendigt! Det ligner mig ikke; jeg sover normalvist meget tungt og længe, men på trods af udmattelse stod jeg alligevel op til min træningsaftale søndag morgen. Jeg kunne dog godt mærke, at jeg da tangerede sygdom i høj grad, og besluttede derfor også kun at blive til mobilitetstimen og så skippe WOD’en. Jeg gik hjem med ondt i maven og ekstrem kvalme! Hold da op, hvor jeg glemmer, hvor meget jeg hader at være syg 🙁

I dag har jeg været nødt til at i det mindste at skifte til et højere gear, fordi jeg skal ha’ forberedt min linjefagseksamen, som er nu på onsdag. Jeg har også arbejdet lidt på det blogindlæg, som jeg omtalte på snappen den anden dag. Jeg er fortsat i et kæmpestort dilemma omkring, hvorvidt det skal udgives eller ej. Jeg har skrevet et udkast, fået noget respons og vil nu omskrive det lidt, inden det måske bliver udgivet. Jeg ved det sgu ikke helt… Jeg prøver at gennemtænke forskellige kortsigtede og mere langsigtede udfald/reaktioner/scenarier. Hold kæft man, I må virkelig tænke, at det er et vanvittigt indlæg, jeg arbejder på 😛 Så vanvittigt er det nok ikke… men jeg har virkelig noget på hjerte denne gang. Vi får at se.

Jeg har det stadigvæk mærkeligt i kroppen. Jeg har ikke ondt, men føler mig lidt omtåget… Det kunne være rigtig fint, hvis det fortager sig inden onsdag kl 13 😉 På forhånd tak, krop!

PS. Jeg er ikke gravid 😉

PPS. Hvad synes I egentlig om min nye header?

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

6 KOMMENTARER

 • Camilla

  Linjefagseksamen i idræt på læreruddannelsen? Jeg var der sidste år – held og lykke! 🙂 KOM med indlægget, det lyder allerede velovervejet og for spændende til at lade ligge. Din header er spot-on 🙂 Rigtig god tirsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Nej nej, der var jeg også sidste år 🙂 Linjefagseksamen i specialpædagogik. Jeg bliver færdig nu her jo.
   Ja, det er det også – men vil gerne ha’, at det er så velskrevet som muligt, før det kommer ud! 🙂
   Mange tak – dejligt du kan li’ den. God dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Øv, lyder ikke rart med sygdom. God bedring.

  Og ang. indlægget – udover udfaldet går jeg ud fra, at du har lavet udkastet, fordi du har noget på hjerte. Så jeg er personligt af den holdning, at hvis du vil ud med det, så kom ud med det, og så fuck reaktionerne. Det er mit motto 😉

  P.S. Øv, at du ikke er gravid 😉
  P.P.S. Din header ser sgu da lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Nej, det er lidt dårlig timing at være SÅ uoplagt et par dage inden eksamen 😛
   Ja, du har ret! Det ender nok også med at blive udgivet, når jeg synes det er velskrevet nok!

   Haha, øv ved jeg nu ikke 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hold op hvor er jeg nysgerrig nu! Jeg er som regel vild med når du tager bladet fra munden. I samme omgang kunne jeg måske anbefale dig at læse Samuchas sidste indlæg om blogger-klichéer – det tror jeg du ville more dig over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det kan jeg godt forstå, det er da også frygtelig cliffhanger-agtigt 😛
   Haha, dem kiggede jeg lige – det havde du ret i ville more mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedstand - trin for trin