Du er inspirerende, mand!

Push up challenge

Min veninde, Jen, og jeg tager til Fiji om 3 uger. Det er altså lige om lidt, hvor jeg skal slænge mig på lækre strande i min bikini, og jeg glæder mig faktisk helt vildt (især til at I nok har dårligere vejr i Danmark, og det er tid til sol og strand for mig!! Ja, jeg er misundelig). Dog bliver der nødt til at være lidt større fokus på kostplanen i de kommende uger, især fordi jeg netop er kommet hjem fra en weekend i Rotorua, hvor jeg absolut ikke har tænkt på frugt og grønt… Og heller ikke så meget i ugen op til 😉 Træningsmotivationen er dog stadigvæk helt i top, så det er fedt.

I går aftes besluttede Jen, at vi skulle have challenges frem til Fiji. Den første er push ups. Jeg synes ugentlige challenges er en rigtig god idé (ligesom dem Helse Matilde, Mathilde MacDonald og Emilie kørte), fordi en måned er virkelig lang tid at skulle gøre noget bestemt hver dag. Egentlig var Jens tanke at denne challenge bare var mig og hende, men hvorfor ikke involvere jer også? 😉 Så kan I være med, hvis I har lyst!

Reglerne er simple: 

 • Alle push ups skal tages på tæerne for at tælle (dog må de tages på objekter op til hoftehøjde)
 • Der må ikke tages flere push ups efter kl. 22
 • Vinderen findes på søndag kl. 20 – og er den, der har taget flest (naturligvis)

Jeg er så klar til at skulle vinde over hende! Jeg holder jer opdateret dagligt på instagram @trinetheodora, og jeg skal naturligvis nok dele det endelige resultat her på bloggen. Medmindre jeg taber…. Ej, jeg er virkelig konkurrencemenneske, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at vinde!

Skal du være med? Det kunne være fedt, hvis du ville. Smid gerne lige en kommentar her til indlægget, hvis du er klar på at lave armstrækkere hele ugen 😉

pushups

2 KOMMENTARER

 • Sara

  Mega fedt at du skal til Fiji! 🙂 Jeg var der selv sidste efterår, og jeg var bare helt forgabt i det koralblå vand og de exotiske små øer over det hele.. Jeg var bl.a på Mantaray Island, som er en lille ø, hvor på der bare ligger et resort, hvor personalet bare er super gæstfrie og det hele totalt fiji style. Sindsygt lækker mad, fantastisk strand, for ikke at glemme de helt utrolig smukke steder at dykke. Det er virkelig paradis 🙂 God tur i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar! Jeg skal selv bo nogle dage på Mantaray, og jeg glæder mig helt vildt! Godt at høre, at det er et dejligt sted.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er inspirerende, mand!