Postkort fra USA #11 Death Valley til Las Vegas

Postkort fra USA #12 Las Vegas til Zion National Park

Vi havde virkelig glædet os til at komme til Las Vegas, både fordi byen i sig selv er så anderledes og fordi vi endelig havde tid til at foretage lidt shopping! Vi startede med at køre til Premium Outlets North, som skulle være det største af de i alt 3 outlets, der ligger i Las Vegas. Det er ikke et lukket center, men i stedet for ligger det under åben himmel. Man kunne tro, det ville være træls med de meget høje temperaturer, der hersker i området, men det var ikke rigtigt noget, man lod sig mærke af. Både fordi butikkerne, der har fuldt smæk på A/C’en, ligger side om side, men også fordi der er installerede forstøvere over det hele til at køle én lidt ned.

Vi startede med at gå i Nike, fordi man bare går ud fra, at amerikanske mærker er billigere end hjemme. Vi fandt hver især 3 og 4 par sko, vi ville have med hjem, men indkøbsturen sluttede langt fra der, og vi endte med at have brugt rigeligt! Nok er det billigere, men det er ikke decideret billigt, som man måske godt kan forvente lidt.

Om aftenen mødtes vi med et andet dansk par, Sofie og Frederik. Jeg havde løbende haft kontakt med Sofie i min Instagram-indbakke, for de var hele tiden én dag foran os, så de berigede os med tips og erfaringer. De havde valgt en ekstra overnatning i Vegas, hvilket gav os mulighed for at mødes med dem. De var simpelthen så søde – nok fordi, de begge to er lærere 😉 – og vi havde en virkelig hyggelig aften med dem, hvor vi fik en masse mad på Virgil’s BBQ og gamblede en smule på et af byens hoteller. Sidstnævnte blev der desværre ikke for meget af, da Kokken havde glemt at få sit pas med, og gambling kræver ID.

Den efterfølgende dag tog Kokken og jeg på udflugt til den kæmpestore dæmning, Hoover Dam, som ligger cirka 45 minutters kørsel fra centrum af Las Vegas. Dæmningen er bygget i Colorado River og var den største dæmning i verden, dengang den blev bygget. Vi fik en rundvisning derude, hvor vi blev fortalt, hvorfor den er så imponerende, og vi gik efterfølgende rundt omkring den for at fornemme størrelsen. Jeg kan sagtens anbefale en tur til Hoover Dam, særligt hvis man vil lidt væk fra byens overvældende larm, men går det i så fald først eller sidst på dagen. Der er virkelig varmt, og det er uoverskueligt at stå for længe ad gangen i den bagende sol.

Om aftenen den anden dag tog vi revanche på gamblingen, og så spillede vi eller roulette. Det er mit yndlingscasinospil, og det er forholdsvist nemt at vinde penge. Det er dog ligeså nemt at tabe dem igen, så selvom vi (særligt Kokken) alt i alt vandt rigtig mange gange, så tabte vi endnu flere, og vi spillede derfor alle vores penge op. Og med det mener jeg de antal dollars, vi havde bestemt os for at gamle inden, vi gik i gang! Sådan er det med casioner, du kan være heldig eller ej – men vi syntes begge to, det var sjovt at spille, og så gjorde det ikke så meget, at vi ikke skulle blive rige den dag 😉

To dage var rigeligt i Las Vegas, for jeg synes egentlig ikke selve byen har ret meget at byde på, hvis man ikke skal drikke sig i hegnet, spille eller gå i byen. Det var uden tvivl en fed oplevelse, og jeg ville aldrig ha’ valgt det fra på forhånd, men vi var også klar til at komme videre til en ny nationalpark den næstfølgende morgen: Zion National Park, hvor, tro det eller ej, et nyt naturfænomen skulle bane vejen for endnu en skuffelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra USA #11 Death Valley til Las Vegas