Hvad skal det koste?

Pizza på broccolibund

Er pizza ikke bare en dejlig ting? Jeg synes det er for lækkert. Det kan varieres til det uendelige og man kan toppe det med alt, hvad hjertet begærer! Jeg har altid haft lidt svært ved at forholde mig til diverse grøntsagsbunde og synes det lød til at være virkelig svært. Men ved I hvad? Det er det ikke!

Jeg havde slet ikke lyst til at træne i dag og været træt af mig selv hele dagen. Jeg fik dog slæbt mig selv ned i centeret her til aften, fordi min veninde spurgte om vi ikke skulle træne sammen – og jo, det lød jo helt hyggeligt 😉 Jeg løb interval på løbebåndet, som det er relativt længe siden, jeg har gjort – og jeg havde da lykkelig glemt hvor hårdt det var! Programmet har jeg direkte tyvstjålet fra smukke Susan, og jeg er seriøst en presset dame undervejs! Måske I skal have et indblik i programmet i et andet indlæg?

Anyways – det blev lidt halvsent, før vi var færdige nede i centeret, men jeg havde bestemt, at jeg ville lave pizza til aftensmad. Og den blev simpelthen SÅ lækker 🙂

pizzaTil bunden skal du blot bruge: 

 • 200 gram frisk broccoli
 • 80 gram havregryn
 • 1 tsk bagepulver
 • 2 æg

Så skal du: 

 1. Tænde ovnen på 200 grader varmluft
 2. Blende broccolien til “mel”
 3. Blende havregrynene til mel
 4. Tilsætte bagepulver samt æg og blende til massen er fast/semi flydende
 5. Sprede massen ud på en bageplade (jeg lavede to bunde på ca. 15-20 cm i diameter). Bundene skal ikke være højere end ca. 0,5 cm.
 6. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter til overfladen er gylden
 7. Tag bundene ud og top med den topping, du vil have bagt. Jeg toppede med mozzarella og parmaskinke.
 8. Bag pizzaerne i yderligere 10 minutter til osten er smeltet
 9. Top evt. med friske grøntsager. Jeg toppede med spinat og peberfrugt.
 10. Enjoy 😉

Signature

7 KOMMENTARER

 • […] fandt opskriften HER. Jeg byttede dog havregrynene ud med fiberHUSK og brugte tomat, laks og salatmix som toppings. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej Trine! Jeg ville såmænd bare lige give dig ‘thumbs up’, for altid at komme med nogle lækre og lettilgængelige opskrifter, hvor man ikke skal ud og købe en masse besværlige ingredienser ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie-Louise. Mange tak! Jeg er glad for din thumbs up, fordi jeg virkelig forsøger ikke at være besværlig i mine opskrifter 🙂 fedt du kan bruge dem!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvor mange er denne portion til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker opskrift! Det minder om blomkålspizzabund fra de klassiske lchf opskrifter, men den er jeg faktisk ikke super vild med – jeg vil helt sikkert prøve din brocoliudgave i stedet for næste gang der skal stå pizza på menuen herhjemme! 😀

  Super god inspiration 🙂

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal det koste?