En kæmpe succes

Personal facts // Selfies

For et par dage siden postede jeg et billede på Instagram, hvor man med en emoji kunne efterspørge forskellige typer af posts, som ville forbedre min konto. Jeg blev noget overrasket, da stort set alle efterspurgte flere personlige facts om mig. Det kom faktisk rigtig meget bag på mig af to årsager: 1) det er slet ikke min opfattelse, at jeg som person, har interesse for mine følgere (ikke ment på nogen negativ måde) og 2) fordi jeg synes, at jeg i forvejen er relativt personlig i mine posts og faktisk ikke rigtig kunne finde ud af, hvad det er for en slags facts, man gerne vil høre mere af. Personlige facts er jo mange ting, og jeg ved faktisk ikke helt, hvad det er I ikke ved i forvejen – og som I gerne vil vide mere af (men lad mig endelig vide det!) 🙂

Som reaktion har jeg valgt at lave en række indlæg, hvor jeg deler lidt personlige facts – eller i hvert fald, hvad jeg betragter som værende det. I må endelig skrive, hvis der er noget konkret, som I gerne vil have svar på eller om jeg skal prøve at lave en decideret “Questions and Answers”-runde her på bloggen. For det vil jeg da meget gerne gøre, hvis det har interesse.

IMG_7388Det her bliver mit første indlæg i den kategori, og her vil jeg snakke lidt selfies. Det kan godt lyde totalt ananas i egen juice-agtigt, hvad I nu skal vide om mig, men ikke desto mindre, så betrager jeg det her som et personligt indlæg og så kan I jo altid bare scrolle lidt ned til en opskrift eller markere som læst på Bloglovin, hvis jeg er for irriterende at høre på 😉

Jeg ELSKER billeder af mig selv. Som i virkelig elsker. Jeg elsker at tage billeder af mig selv, få taget billeder og se på billeder (og film) af mig selv. Altså, når andre ikke ser det – for så underspiller jeg som regel min begejstring. Jeg har faktisk altid elsket det med billeder, og når jeg har været på ferie som yngre, har jeg altid synes det var lidt træls, når jeg var den der skulle tage billederne. I dag har billeder af sig selv fået sit helt eget navn, nemlig “selfies” og jeg er vild med det. I forbindelse med min blog og Instagram, så tager jeg selvfølgelig regelmæssigt billeder af mig selv og hvad jeg går og laver, men jeg tager også dagligt decideret selfies – I ved, ud i strakt arm og så et duckface 😉 Det er dog stort set aldrig de billeder, jeg deler på Instagram, selvom jeg virkelig har lyst. Jeg prøver at holde fokus på dét, som jeg føler, jeg har mine følgere for, nemlig sundhed, kost og træning. Og trænings-selfies sammen med et billede af pulsuret er jo ikke helt det samme! Jeg er i forbindelse med vægttab og en positiv udvikling på min krop selvfølgelig blevet gladere for mit spejlbillede, og dermed også gladere for billeder af mig selv. Men jeg har nu aldrig været typen, der undgik kameraet – heller ikke da jeg var størst, men alligevel har jeg ikke mange billeder derfra, for jeg blev jo altid chokoret over hvor dårlige de var, så de blev slettet 😉 Det kan for nogen sikkert godt virke helt vildt selvcentreret, men sådan opfatter jeg det nu ikke. Det er et label, jeg absolut ikke har lyst til at få sat på mig og jeg håber selvfølgelig ikke, at det er den opfattelse I har af mig nu 🙂

Anyways, nu får I lige lidt selfies, der aldrig nåede Instagram (eller bloggen for den sags skyld):

selfienationJeg håber I kan se noget sødt/sjovt/anderledes/underholdende/positivt ved det her indlæg og at det måske får jer til at trække lidt på smilebåndet – det er i hvert fald hensigten 🙂 Og lad mig endelig vide, hvad I tænker om typen af indlæg og om der er nogle ting, som I ønsker svar på. Indtil videre har jeg planlagt lidt morgenmad og lidt om strækmærker til kommende indlæg.

Signature

8 KOMMENTARER

 • Laura

  Hej Trine

  Synes egentlig lige jeg ville smide en kommentar til dig der ikke omhandler Løb/Marathon osv..

  Jeg er selv en pige/kvinde (kald det hvad du vil) på 20 år der har fulgt dig i næsten et år nu og har aldrig kommenteret på nogle af dine indlæg eller instagram opslag – MEN jeg synes du er SÅ motiverende! jeg kan se mig selv i så mange situationer du er i og du maler ikke glansbilledet som mange andre gør, hvilket jeg virkelig godt kan lide.

  Jeg er selv fra Århus af (bor godt nok udenalnds og har gjort i 9 måneder nu), kæmper selv med lige at få de sidste kilo af inden sommer, løber så meget jeg kan, spiser med min fornuft – i visse tilfælde 😉 og prøver generelt at finde den gode balance.

  Synes bare du skal vide at du motivere MIG til ikke at give op (lidt fjollet, men køre lidt en indre kamp om at jeg fandme også kan hvis du kan agtigt) – du er super sej og nede på jorden, bliv ved med det! og keep up the good work du har virklig sparket røv siden januar 🙂

  Mange hilsner,
  Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laura. Hvor er det vildt, at du har fuldt med så længe! Jeg er glad for, at du har hængt i 😉 Det er virkelig dejligt at høre, at jeg har en så motiverende effekt på dig, og hvor er det flot, at du kan holde ved, selv om du er i udlandet!!
   Synes det er total i orden, at du kører en “konkurrence” med mig, uden at jeg ved det (ja ja, gør jeg så nu, men stadig) – jeg gør det selv, så jeg synes slet ikke det er fjollet 😉 Whatever works!
   Tusind tak for dine pæne ord, det er dejligt med sådanne kommentarer – jeg håber du kommer helt i mål inden bikinisæsonen!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Almbjørn

  Hej.
  Ikke for at blande mig, men i Løberen fortalte de mig at Fusion tights er mindre i størrelsen og at man derfor skulle en str. op 🙂 Håber bare ikke det går ud over kompressionen. Jeg fik ikke nogen med hjem, da de ærgerligt nok så ikke havde den størrelse jeg skulle op i.
  Mvh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du må blande dig alt det du vil! 🙂 det er kun godt, at du deler, hvad du har hørt. Det kan være at jeg ligger lidt mellem to størrelser, og derfor har M, som jeg bruger normalt, passet godt! For jeg kunne nemlig godt ‘frygte’ at det ville gå ud over kompressionen, hvis jeg gik en størrelse op.
   Har du lavet en bestilling så, så du kan få et par?

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Almbjørn

   Hæhæ nej, jeg lavede ikke en bestilling :- Jeg fandt dem på nettet til en 50,- billigere incl. levering. Man må jo spare hvor man kan 🙂 Så dem klikker jeg hjem en af dagene. Er altid så træt i lårene flere dage efter et langt løb ( og vi snakker ikke 1/2 M men “blot” 10-12 km….) så det bliver spændende om de kan afhjælpe lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, naturligvis! Lækkert lige at finde dem lidt billigere. Lad os da håbe at de kan afhjælpe på ømheden, eller bare skære en dag væk 😉

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej 🙂

  Jeg har et spørgsmål, der ikke er så relevant for indlægget her, men nu får du det alligevel. Jeg skal løbe marathon den 18. maj, og jeg overvejer meget at købe et par tights fra Fusion, fordi jeg så kan have gels i lommerne på siden. Men sidst jeg var i Løberen, havde de ikke den model med lommer. Jeg vil derfor købe dem på nettet, men jeg er i tvivl om størrelsen, og om der findes flere modeller. Og her kan du sikkert hjælpe mig 🙂
  Jeg synes, dine ser fine ud med de sorte lommer – har den model et bestemt navn? Og hvilken størrelse har du dem i? Jeg prøvede modellen uden lommer i en S, og jeg synes, de var ret stramme. Jeg er ellers normalt en S.

  I øvrigt tak for en god blog 🙂
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Spændende med dit marathon, jeg håber det kommer til at gå dig godt.
   Mine er Fusion Tri Tights – og jeg er SÅ glad for dem. De fungerer skide godt, og der er plads til lidt af hvert i netlommerne. De er populære, så sørg for at få lavet en bestilling på dem nede i Løberen – de sorte her er den nye model, hvor lommerne før var hvide.
   Og du har ret, de er stramme! Det er mine også. Jeg er M i alle andre tights, så det er jeg også i dem her. Og de sidder sgu til, men de har jo også en kompressionseffekt, så det er kun godt, at de sidder til.

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kæmpe succes