Status fra New Zealand

Personal facts // Hadelisten

Tusind tak til alle jer, der indtil nu har deltaget i min GIVE AWAY (du kan stadig nå det, hvis du ikke har!). Jeg elsker at læse jeres kommentarer, det gør mig rigtig glad. Mange af jer skriver, at jeg er så positiv og altid med højt humør, og jeg er for det meste også et positivt menneske (synes jeg), men der er godt nok også ting, der kan irriterer mig helt ind i knoglerne… Faktisk er jeg ret nem at irritere 😉 Jeg har derfor samlet 11 (bare for at være på tværs) random fæmomener, der kan drive mig til vanvid:

 1. Når kvinder tager progress-billeder af deres mave uden bh/sportsbh, men i stedet for står og holder ved babs og nutte. Altså, hvorfor?
 2. Når folk skriver på “sønderjysk”: Det går lige i æ’ guns. Det er ikke fedt at stave forkert med vilje!
 3. Jeg har verdens sødeste hund (det irriterer mig ikke), men det betyder ikke, at det er tilladt at kaste sig ned over hende og nusse med hende uden at spørge mig først. Håber en dag hun bider en, der gør det.
 4. Folk, der prøver at være diskrete, når de snyder foran i køen. Sniger-typen. Omg, vent dog ligesom os andre!
 5. Gamle mennesker, der tror de har førsteret til alting. Og især i køen i Føtex. Jeg er ligeglad med din alder, vent ligesom os andre…
 6. Ordet ‘plejer’. Kommer højst sandsynligt af mit arbejde på plejehjemmet. “Han plejer altså at få to glas vand”. Og nu er plejer død. Ærgerligt.
 7. Udtrykket ‘alt med måde’. Nej.
 8. Når folk i en diskussion bruger argumentet: YTRINGSFRIHED. Så ved man, at man har vundet dén diskussion…
 9. Når bilradioen søger og søger og ikke kan magte at finde hverken The Voice eller Nova FM.
 10. Når to mennesker ikke er enige om, hvordan de skal sige hej. Er det håndtryk? Et kram? Et håndtryk – SÅ et kram? (elsker dog at se andre i denne akavede situation)
 11. Når min mobil ingen dækning har…..

nominereHvad kan drive jer til vanvid? 😉

Signature

14 KOMMENTARER

 • Karina

  Hahaha, kan virkelig godt nikke genkendende til en del ting her, men nr. 3 er lige spot on! Når man har en hund, der er meget reserveret anlagt, så findes der da ikke noget værre end folk, der bare tror, at de skal hilse uden at spørge mig. Og det kan så godt være, at min hund vil sige hej, men spørg da ejeren først..?

  Eller de hundeejere, som har SÅÅÅ godt styr på deres hund, og som må hilse på alle, og når man så beder ejerne om at tage deres hund i snor eller kalde den til sig, og de så bare råber tilbage “nej, det behøver jeg ikke, min hund kan med alle”… “Hmm, ja, det kan godt være din hund kan det, men det kan min ikke, og han spiser din hund, hvis han kan komme til det…”

  Lige et surt opstød fra en ellers utrolig glad hundejer, der synes, at hunde selvfølgelig skal være fri, så længe personen bag den, har styr på den 🙂

  Super mange tak for en rigtig god og inspirerende blog – elsker at læse dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, folk med hund kan virkelig være nogle særlinge!!! Og de har ikke styr på deres hund, hvis der sker noget uventet, så de skal bare kalde dem til sig, så snart de ser andre. Og længere er den faktisk ikke 😉

   Det er dejligt lige at komme ud med det – og tusind tak, det er jeg rigtig glad for du synes!

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor ikke “alt med måde”? Jeg tænker det tit i forhold til at spise sundt. Forstået på den måde, at det er ok at spise noget knapt så sundt ind imellem, så længe man ikke går helt amok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bryder mig bare ikke om udtrykket, og jeg synes, det bliver brugt alt alt for meget – så nu synes jeg, at det er irriterende at høre folk sige det 😉 Jeg kan godt li at være Rasmus Modsat, når det kommer til sundhedstrends.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Årh hvor jeg også hader når folk snyder foran i køen!
  Man skulle tro gamle mennesker har tid til at vente, men det er ALTID dem der lige tror de kan gå ind foran en – både på biblioteket og i netto!
  Noget andet der kan irritere mig er folks uopdragne børn og generelt mennesker der ikke tager hensyn til andre! Hader virkelig mig, mig, mig tankegangen – det klær’ hverken børn eller voksne! Rart at det ikke kun er mig der er nem at irritere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har fuldstændig ret. Folk har meget svært ved at se udover deres egen næsetip… Det er du ikke, jeg er nok den nemmeste i verden at irriterere 😉 haha!

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Hahah, fantastisk indlæg og dejligt at se at man ikke er den eneste der altid går og er irriteret på de samme ting xb syntes især at nummer 7 er sjov, og jeg hader også bare når folk siger “jamen Rom blev jo heller ikke bygget på en dag” … Øhh nej? Det gjorde netto i Glostrup heller ikke… Altså hvad skal jeg bruge det til xb eller folk der altid siger “hva” det er så irri at skulle gentage alt det man lige har sagt, ved ikke om det bare er mig der mumler, men det hænder bare alt for tit xb
  Det var faktisk dejligt lige at komme ud med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHA ja det er rigtigt! Kæft, hvor jeg bare ikke magter de der udtryk 😀 Og det er endnu værre at skulle gentage sig selv, hvis man er hæs!

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  Grineren liste…

  Det irritere mig at folk kalder mig søde, hvem fanden har bildt dem ind at jeg er sød 😉

  Folk der giver ALLE kram, jeg er en af dem der ender i akavede situationer fordi jeg ik er meget for at gi kram til andre end dem jeg holder aller mest af…

  Hundeejere der mener at de har styr på deres hund og lader den gå løs når jeg kommer gående med min hund… pg så siger “der sker ik noget” – hvordan er det at de kan vide det?

  Ordet plejer på arbejdet, jeg udvikler maskiner, dvs der skal nytænkning til…

  Ahhh dejligt lige at komme ud med det 🙂
  Ha en fantastisk dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHA, ja det kan være så provokerende at blive kaldt søde…. Godt, at du kom ud med det – det bidrager også til min underholdning 😉 God dag til dig også!

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det er godt at komme ud med det, der irriterer én 😉

  Hvis jeg skulle vælge noget ud, der irriterer mig, er det nok: når jeg skal gentage det, jeg lige har sagt, lyden af computertaster, og når folk ikke tager hensyn til andre … men jeg er generelt også nem at irritere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja, dem er jeg også helt med på! Faktisk også lyden af en tændt computer, hvis man skal sove eller der generelt bare er stille i rummet….

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha kan nikke genkendende til stort set det hele! Nummer 10 er ret sjov – den er så akavet. Selv min bedste veninde og jeg klokker stadig i den. Det er fordi vi i perioder har givet hinanden “knoslag” efterfulgt af håndtryk og en krammer (man er vel ganster). Andre gange har det kun været et kram. Dét giver sommetider forvirring! 😀

  Med hensyn til køkultur er jeg i den overbevisning, at jeg er sat på jorden for at håndhæve denne lov. Jeg kan ikke holde min mund når folk snyder foran, f.eks. når der åbnes en ny kasse. Hvis nogen snyder foran, kan jeg finde på at sige “Nå, dér kunne du lige være hva. Har din mor aldrig lært dig om almindelig køkultur?” Jeg er virkelig en kælling på det område. Men helt ærlig, det afspejler bare den der “mig, mig, mig” kultur og jeg hader det. Hvad med at vise hensyn og almindelig høflighed.

  … og så håber jeg nu ikke, at din hund bider nogen, det koster nærmest en aflivning i dag!
  Tak for et godt grin,
  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er fedt, at du håndhæver det – jeg kan heller ikke dy mig for at kaste en spydig kommentar efter disse mennesker!
   Ja, det er selvfølgelig rigtigt, og det ville være en katastrofe. Håber hun bare knurrer og gør så måske 😉 Men det er hun for godhjertet til det lille væsen.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status fra New Zealand