En del af fællesskabet uden alkohol

Pakkeliste til rejsen

Store dele af mit liv foregår med afsæt i lister eller anden form for organisering. Det har jeg absolut ikke fra fremmede, for jeg har hele mit liv lært at pakke efter en fast liste, så man så vidt muligt fik alt det med, man kunne få brug for på rejsen.

Jeg pakker stadigvæk efter en lignende liste. Nogen gange skal man ikke have alle tingene med, der står på listen, mens man andre gange skal have nogle ting med, som ikke fremgår. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken type ferie, man skal på. Og jeg er, i al beskedenhed, ret god til at pakke, og jeg rejser som regel kun i håndbagage på kortere rejser. Dagene med overpakning er for længst forbi, og jeg har virkelig lært begrænsningens kunst.

I år skal jeg pakke til 5 ugers roadtrip i USA, og jeg tænkte derfor, det kunne give mening at dele min pakkeliste med jer, ligesom jeg efter rejsen nok skal dele budgettet, så man kan få en fornemmelse af, hvad sådan en type rejse indebærer. Husk på, at man kun behøver at pakke til cirka 14 dage, da man herefter bare kan vaske.

På listen har jeg tilføjet et par ting, jeg ikke pakker, men som man kunne antage, der ville høre sig til på en tur som denne. Jeg har også lavet nogle tomme felter, hvor man kan skrive flere ting i. I forhold til mængder, så har jeg noget der ligner 10 sæt tøj med til 5 ugers ferie.

Klik på linket her: pakkeliste for at åbne en printbar PDF. Rigtig god sommer!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En del af fællesskabet uden alkohol