Om kropsidealer og modreaktioner i fitnesskulturen

Om ufrivillige træningspauser

IMG_90442XU kompressionstights HER // Under Armour sneaks HER // Adidas sweatshirt HER

Man ved, man er blevet rigtig glad for sin træning igen, når man oprigtigt er træt af, at man ikke har tid til at tage afsted hver dag. For nyligt havde jeg 10 dage i træk, hvor jeg ikke kunne komme til crossfit og kaste lidt med stængerne, fordi jeg var på ferie. Det er dog ikke dét, som det skal handle om lige nu, men jeg vil lige skrive et indlæg i nærmeste fremtid om, hvilken betydning det havde på formen.

Min motivation er skyhøj for tiden, og har været det siden, jeg begyndte at træne crossfit. Det er simpelthen så fedt! Efter jeg er blevet færdiguddannet og dermed for første gang oplever ikke at have en indtægt per den første, så er det klart, at jeg bliver nødt til at arbejde mere, end jeg plejer. Det er helt fint, jeg klager absolut ikke, og når man har været studerende længe, så har man vist holdt rigeligt fri hen over årene til at manglende sommerferie ikke er en katastrofe 😉 Anyways, jeg arbejder som aftenvagt ude i Hjemmeplejen henover sommeren, og det betyder, at jeg ikke kan komme til de sædvanlige WOD’er hver dag. Jeg har haft nok at se til, siden jeg blev færdig på læreruddannelsen for et par uger siden, så jeg har ikke kunne træne alt det, jeg gerne ville. Det betyder bare, at jeg glæder mig inden mere til i morgen formiddag, hvor jeg kan nå end formiddagstræning! Det er fedt. Det er fedt, at min ufrivillige pause for en gangs skyld ikke betyder, at jeg bliver doven og lad og ikke rigtig har lyst til træning, blot fordi rutinen forsvinder for en stund.

Det må betyde, at motivationen er på sit højeste. Motivationen for hård, sjov, svedig træning, som udfordrer mig HVER gang. Træning, der for føste gang i evigheder ikke føles som en pligt.  Det gør mig fandme glad.

IMG_0636

Indeholder affiliate links

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om kropsidealer og modreaktioner i fitnesskulturen