5 år med M ★

Om en arbejdsweekend og en redningsaktion

IMG_0457Jeg har simpelthen holdt fri fra bloggen denne weekend! Ikke på grund af det gode vejr, selvom det virkelig har været skønt, men jeg har været på arbejde. Jeg arbejder i hjemmeplejen ude i det sydlige Aarhus, hvor jeg efterhånden har været 7-8 måneder, og jeg er virkelig glad for det. Jeg har dog arbejdet i Aarhus Kommune indenfor faget i over 5 et halvt år nu, så det er mest sceneskiftet, jeg har haft brug for. Jeg elsker virkelig at yde omsorg for de ældre, og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg ret dygtig til mit arbejde. Om lidt bliver aldersgruppen dog lidt en anden, når jeg skal til at i arbejde som lærerinde… Men mennesker er jo mennesker 🙂

Nå, men jeg har arbejdet i aftenvagten her i weekenden, og selvom det har været vanvittig varmt at køre rundt i bil, så har det også været lækkert at lave noget andet end at forholde sig til eksamen. Der er pt 11 dage til jeg skal forsvare bachelor og altså bliver færdiguddannet fra Læreruddannelsen i Aarhus!

Jeg havde dog en oplevelse på jobbet i lørdags, hvor jeg er på vej ud til en borger. Jeg ser en hund, en labrador, tøffe rundt ved et vejkryds, og jeg undrer mig over, hvor ejeren er. Jeg stopper derfor bilen og går ud til hunden for at tjekke dens halsbånd. Hunden er sød og vil gerne snakke med mig, men den har desværre ikke halsbånd på. Da den tøffer væk fra mig tænker jeg, at den måske bor ved det nærliggende hus, så jeg kører videre over krydset. Her må jeg alligevel standse igen, fordi nu følger hunden efter mig og løber dermed direkte ud i krydset. Det kunne jeg slet ikke bære, så jeg går hen til den igen og snakker lidt med den, mens jeg tænker over, hvad fanden, man egentlig lige gør! Jeg vælger at ringe ind til politiet, som fortæller mig, at hvis de ved, hvor hunden er, så kan Falck komme og aflæse chippen. Eftersom jeg er på arbejde ser jeg kun den mulighed at tage den med i bilen! Jeg får derfor svinget op på kantstenen og kalder på hunden. Mens jeg har snakket er den dog tøffet ned ad en lang grusvej et stykke fra vejkrydset. Jeg følger efter den ned til, hvad der viser sig at være, et bed and breakfast. Jeg går ind ad døren og finder heldigvis ejeren! Simpelthen så lykkeligt.

Vidste I godt, at man blot skal tage dyret til sig og så henvende sig til politiet, som så sender Falck ud? Jeg gjorde godt nok ikke. Men det er da vigtig viden, synes jeg! Jeg er glad for, at jeg gjorde en indsats og fik fulgt hunden hjem. Jeg var ellers lige gået igang med at planlægge den helt store aktion med at få hunden læsset ind i bilen og haft den med rundt, haha! Men så kunne jeg i stedet for fortsætte min rute med ro i sindet efterfølgende 😉

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 år med M ★