Nyt look!

Om at være morgengrim

trinetheodora-før-efter-billede-makeup
Foundation // Pudder // Flydende eyeliner // Øjenbryn // Mascara (affiliate)

Ok. Jeg indrømmer gerne, at jeg er pissegrim om morgenen. Jeg ved ikke helt, hvad det er, der sker i løbet af natten, men jeg forestiller mig en lille nisse-lignende skabning, der kontinuerligt slår mig i skærmen med et bat.

Jeg er den værste i hele verden til at passe på min hud. Jeg sover med makeup, så vågner jeg på et tidspunkt, hvorefter jeg går i bad. I badet venter jeg så indtil det har dampet tilstrækkeligt, således makeuppen bliver våd og så tværer jeg ellers hænderne ind i øjnene og fjerner makeuppen. Resterne får jeg lige taget af med alt-i-én-ansigtsrens fra Matas – that’s it 😉 Jeg kan takke mine gener for, at jeg ikke har den mest urene hud på jord!

Da jeg stort set har makeup på 24/7 er jeg efterhånden rimelig pro, når det kommer til masken, jeg lægger. Rutinen hedder: 1) foundation, 2) en mat pudder, 3) en bronzer/mørkere pudder til kindben og T-zonen, 4) øjenbryn, 5) flydende streg i en lille vinge og til sidst 6) minimum to slags mascara; en til fylde og en til længde. Der forekommer sjældent variationer i det look, som I kan se så fint afbilledet øverst i indlægget, som kun tager mig 5 minutter at lægge. Min signatur er helt klart min streg, og det giver mig simpelthen så stor tilfredsstillelse at få lavet en god vinge på eyelineren.

Men hva så, Trine, går du aldrig uden makeup? Jo forhelved! Og jeg synes også, at jeg er dejlig uden. Har intet imod ikke at have makeup på eller gå rundt offentligt “nøgen”. Det handler for mig ikke om, at jeg ikke vil vise mig uden, men makeuppen fremhæver ens fortrin, ligeså vel som en lækker kjole kan fremhæve ens kvindelige attributter, og det synes jeg egentlig ikke, der er noget galt i (når man er voksen!).

At jeg sover med makeup handler egentlig bare om at være pissedoven 😉

Det eneste tidspunkt, jeg giver den gas med smokey eyes og max babe-faktor, er når jeg skal i byen. Dagen efter er det dog knap så lækkert (jer, der følger mig på Instagram knows…):

trinetheodora-før-efter-billede-fitnessblog

 Snapchat: TRINETHEODORA

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

8 KOMMENTARER

 • Hanne

  Hvilke mascara bruger du og kan de klare en svedig træning ?
  Du har mange rigtig gode og sjove kommentarer til hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Hej Hanne! Mange tak, det er jeg glad for at høre. Jeg har altid været glad for Maxfactors mascaraer. Pt bruger jeg en vandfast en – og den løber ingen steder 🙂 Ved ikke lige hvad modellen hedder, men den er helt guld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Hej Trine.
  Først og fremmes tak for en nede på jorden ærlig blog, jeg har stor glæde af at følge.
  Jeg så dit indlæg angående påsken og konkurrencerne. Men når jeg trykker på -> read more, henviser siden til dette indlæg og jeg kan ikke finde det andet.
  Bare blot til info, da du jo lige har lavet lidt ændringer på bloggen 🙂
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Hej Louisa. Tak for dine pæne ord! Hm, der er lidt rod i et par af indlæggene efter flytningen, men jeg har en på sagen – billederne passer heller ikke til 🙁 Jeg får det løst hurtigst muligt. Mange tak fordi du tager dig tid til at gøre mig opmærksom på det! God påske til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man SKAL fjerne makeup, Trine!!!
  Det må du altså lige øve dig på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen den skønneste at følge på Snapchat. Du kan fandme om nogen give et smil på læben. Tak! <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Hvor er du sød, tusind tak! Dét er jeg glad for at høre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt look!