I'm back

Og så blev det jul

Slet ikke til at forstå. Jeg har dog på magisk vis fået mig selv en smule i julestemning på 2 dage – ikke dårligt, hvis jeg selv skal sige det 😉 I går havde jeg en dejlig lillejuleaften, og det håber jeg også I havde!

nulleI dag har min lille prinsesse, Lady, fødselsdag. Hun bliver 3 år og ligner stadig en hvalp… Gotta love Cavaliers! Hun har fået en dentastix i gave – for selvom hun er jordens mest nuttede og ingen normalt fungerende mennesker kan stå for hende, så kan hun ikke tåle at blive proppet med godbidder. Det kan især min far godt have lidt svært ved at håndtere… Men sådan er det – jeg bestemmer 😉

Ellers skal dagen stå på at pakke min rygsæk ud, stene lidt Disney juleshow, en tur i kirke med min mor og ellers skal jeg bare se frem til at skovle mad ind, slik, konfekt, åbne pakker og ikke mindst hygge med min familie. Jeg elsker julen…

Rigtig glædelig jul for fanden!

Trine Theodora Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back