Forsidepotentiale

NYUDDANNET LÆRERINDE

Hold da op. 4 år som studerende er slut. Det er fandme surrealistisk! Jeg har i dag været til bachelorforsvar og dermed været til min sidste eksamen på læreruddannelsen.

Tænk at jeg nu har titlen lærer!

Jeg synes, det har været lidt hårdt de sidste 14 dage og har bare gerne ville ha’ det overstået. Forsvaret er en formalitet – jeg afleverede jo mit bachelorprojekt i slutningen af april! Jeg er stolt af min opgave, og jeg fik stor ros for den. Der var ingen tvivl om, at jeg var meget engageret i mit emne (sociale medier og elevers kommunikative kompetencer), sagde de 😉 Jeg fik et 10-tal for indsatsen, og det er jeg meget tilfreds med!

Hvad der skal ske nu, er jeg ikke helt afklaret med. Jeg vil nyde sommeren og så vil jeg involvere jer lidt i mine tanker omkring job og mit kommende virke som lærerinde, når jeg ved lidt mere. Men jeg er åben overfor det meste!

Indtil videre vil jeg dog nyde, at jeg er færdiguddannet og med et pissegodt resultat over hele linjen. Jeg er faktisk pissestolt af mig selv!

Tusind tak til min fantastiske studiegruppe, mine dejlige veninder, kæreste og familie for at være der, da jeg kom ud fra eksamenslokalet. Tak for jeres fine gaver og for at skåle på min nye titel. Og tak for al støtten gennem de sidste 4 år.

imageimage image image image image image image image image image image image  image imageimage

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidepotentiale