Need some inspiration?

Nyhed – bloggen har fået ny ven

IMG_3443Det er lidt svært mig at få en fornemmelse for, hvor meget eller lidt I har lyst til at følge med i, hvad jeg oplever, mens jeg er i New Zealand. Min hverdag kommer I naturligvis til at følge som ‘normalt’ på Instagram og bloggen ændrer heller ikke fokus, men bliver bare skrevet et andet sted fra. MEN – jeg vil gerne selv have muligheden for at dele mine oplevelser, men mener ikke at det er blogmateriale. Det er sgu ikke en rejseblog 😉 Jeg ved også, at mine venner og familie meget gerne vil se og høre, hvad der foregår og bliver nok træt af at høre om træning og vandmelon, uden at jeg fortæller noget om udsigten. Ja, I er vist med.

Jeg har haft en facebookside til min blog i et stykke tid (det er den nye ven – haha), den har bare ikke været aktiveret. Det tænker jeg dog, at jeg vil gøre nu. Det vil stadig være bloggens facebookside, men den vil, mens jeg er i New Zealand, også skildrer mine oplevelser og hverdag på en anden måde. Jeg vil dele billeder, der ikke rammer hverken Instagram eller bloggen, fordi jeg ikke mener det er relevant for de medier. Så… derfor kan I følge bloggen og høre meget mere om New Zealand på min facebookside lige her. Hop ind og tryk ‘Synes godt om’, hvis du vil høre om andre ting end kun min træning og kost 🙂

Jeg har derudover købt mig et GoPro, som jeg i den grad glæder mig til at lege med! Jeg har virkelig fået smag for videoer af løb og træning her på det sidste, men med mit GoPro har jeg muligheden for at spænde et kamera på hovedet og dermed filme i nogle rigtig fede vinkler. Fx vil min facebookside være der, hvor jeg deler en video af eksempelvis et bungee jump eller et dyk – kunne være ret sejt at filme det fra min synsvinkel (må håbe lortet ikke ryger af!), og en sådan video vil fx ikke komme på bloggen.

Jeg håber, at I også har lyst til at følge med på Facebook – så tror jeg ikke, at I går glip af noget som helst 🙂 Følg mig på Facebook LIGE HER. Husk også at I altid kan få opdateringer på bloggen via Bloglovin-app’en! I kan følge bloggen via Bloglovin lige her.

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Need some inspiration?