Guide ★ Squat proof tights

NYHED ★ Et absolut musthave

Indeholder affiliate links

IMG_9085Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne smukke nyhed fra 2XU med jer! Nogle af jer vil måske allerede ha’ fået øjnene op for dem og vil måske have ligeså svært ved at modstå dem, som jeg har. Du kan handle dem lige her.

Siden 2XU kom til Danmark har det sgu taget markedet med storm – dét må man give dem. Der er dog ikke rigtig noget at sige til det, eftersom de leverer kompressionstøj i superhøj kvalitet. Jeg har efterhånden prøvet min del af sortimentet, og min eneste anke er altså, at deres tights kan være gennemsigtige ved squat. Det er bare ikke et problem med de nye 2XU PTN Midrise kompressionstights pga. den mørkegrå farve bagpå 🙂 Jeg har heller aldrig haft problemer med min efterhånden gamle 2XU Elite tights, der har samme grå farve bagtil i forhold til gennemsigtighed.

2xu-ptn-midrise-trinetheodora-workoutshop-fitnessblog

Modellen hedder som sagt 2XU PTN Midrise, og udmærker sig ved forbedret kompression, som støtter musklerne, en bredere powermesh elastik i taljen, der gør dem mere behagelige om maven, de er lavet i PWX materiale, som er svedtransporterende og gør dem 360 grader strækbare = stor bevægelighed, de har fået antibakteriel behandling, som nedsætter lugtgener, og så har de fået en indvendig lomme. Derudover ser de pissegodt ud i den grå farve, og det flotte print. Disse tights kan altså anvendes til alt; løb, fitness, yoga, crossfit you name it… Direkte link til de smukke 2XU PTN Midrise tights findes lige her.

I forhold til størrelser, så skal man vælge dem samme i kompressionstights, som man bruger i øvrige tights. Ligger man mellem to størrelser, så vælger den største! Jeg er str. M/L og bruger str. L i dette produkt 🙂 Skulle det glippe med størrelsen, så har Workoutshop gratis ombytning.

I mine øjne har 2XU sgu ramt plat denne gang! Hvad synes I? Er I også vilde med dem? 🙂

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

  • Christina

    hvorfor er det at man skal vælge kompresions tights ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide ★ Squat proof tights