Dagens træning og en status

Nye tider på bloggen

IMG_4606
Nogen af jer (særligt jer der følger med via Bloglovin) vil måske ha’ bemærket, at der fra og med i går er kommet en ændring. Selvom vi alle elsker de bloggere, som lader deres indlæg læse via Bloglovins app, så er det ikke nogen hemmelighed, at det går hårdt ud over statistikkerne. Jeg piskede også selv en stemning op over det, da Bloglovin i sin tid ændrede deres indstillinger og flere og flere bloggere begyndte at  installere en “Læs mere”-knap i appen – for øv, hvor er det irriterende… Og det er det! Det ved jeg godt. Men jeg synes også, at det er rigtigt irriterende, at jeg ikke får jeres besøg registreret og dermed ikke har det fulde overblik over, hvor I læser med fra – og hvor mange, der reelt set læser mine små skriverier.

Jeg har derfor – efter seriøst meget teknisk stress (og mange test-indlæg, sorry!) – fået installeret denne “Læs mere”-funktion i Bloglovin-appen, hvilket betyder at der skal et ekstra klik til for at læse mine indlæg. Jeg beklager, men jeg håber I vil bære over med mig og kan forstå vigtigheden for mig af at mine statistikker giver mig et reelt billede. I øvrigt en ret umulig opgave, når man selv sidder med alt det tekniske… Har simpelthen prøvet samtlige Google-løsninger, skrevet i flere grupper i Facebook og inddraget andre medbloggere; tak for din indsats, Danica! Men i går aftes lykkes det  endelig at finde den rigtige HTML-kode og indsætte i den rigtige template… Op. Ad. Bakke. Men nu er den her 😉

Jeg kunne ligeledes rigtig godt tænke mig at få et overblik over hvilke indlæg, I allerhelst vil læse. Derfor er der også kommet “Læs mere”-funktion på selve bloggen, fordi så vil jeres klik blive registreret, og jeg kan se, hvilke indlæg der er mest populære 🙂 Det vil kun være med til at booste min nyfundne motivation for at skrive en god blog, og jeg håber derfor, at I kan finde det i jer at byde ændringerne velkomne. Eller acceptere dem trods alt. På forhånd tusind tak i hvert fald! Især fordi I fortsat har lyst til at læse med – jeg kan jo se, at I er her, og det sætter jeg kæmpestor pris på!

Og nu jeg alligevel har jer, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre, hvad det er for en slags indlæg, I gerne vil se flere af? Hvad kunne I godt tænke jer at læse om? Jeg vil selvfølgelig fortsætte med at skrive træningsindlæg, dele programmer til inspiration og ligeledes skrive de debatterende indlæg, når der er noget, der går mig på 😉 Men måske nogen af jer sidder og venter på bestemte typer indlæg? I så fald – lad mig endelig vide det.

Uanset hvad – så tak fordi I læser med. Tak fordi jeg må tage jer med indenfor i mit liv.

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

8 KOMMENTARER

 • ÅH! Hvor har jeg dog også lige selv brugt tre timer (+) på at google mig frem til en løsning, får jeg kan få et mere realistisk billede af mine følgere.

  Har du på nogen måde lyst til at dele hemmeligheden til en medblogger?

  Kh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke så meget et ønske til et indlæg, men jeg kunne godt tænke mig et mobilversion af din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg elsker at følge med og synes at du er god til ar variere dine indlæg 🙂
  På et tidspunkt lavede du en liste med indlæg som er undervejs, og der stod et indlæg om din uddannelse. Dét indlæg kunne jeg godt tænke mig 🙂 Er selv ved at læse til lærer og det kunne være rigtig spændende at høre om fra en lærerstuderende, som ikke har så længe endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Trine!
  Jeg har læst med længe og er rigtig glad for din blog. Du skriver utrolig godt, og jeg synes, at der er mange spændende emner i dine indlæg.. ☺️
  Umiddelbart har jeg ikke noget i mod det ekstra klik for at læse, hvad du skriver. Det generer faktisk ikke ☺️ Jeg er dog ærgerlig over opsætningen på den måde, at jeg skal zoome meget ind for at kunne læse teksten. Når jeg zoomer så meget ind, mister jeg overblikket over teksten – jeg skal nemlig scrolle fra side til side, hver gang jeg læser en linje. Jeg ved slet ikke, om det er noget, der kan lade sig gøre at ændre på – eller om du overhovedet er interesseret i det. Men det er i hvert fald noget, der kan få mig til at springe indlæg over – desværre. Vil utrolig gerne læse med! Men det fungerer bare SÅ meget bedre med en tilpasset tekst (læser med fra telefonen)!
  Under alle omstændigheder – tak for en god blog indtil nu i hvert fald ☺️
  Hilsen Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cathrine! Dejligt du er her 🙂 og tusind tak for din feedback.
   Du kan tro jeg er interesseret i at gøre det mere brugervenligt – for jo, det er faktisk sygt irriterende at der ikke er en mobilversion… MEN det er der nu 😀 en simpel en, men fin til at begynde med tænker jeg! Hvad tænker du?

   Trine Theodora X

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning og en status