Hovedstand - trin for trin

Nu som lærer i specialpædagogik

IMG_9957IMG_9923Jeg har lige været til eksamen i mit sidste linjefag på Læreruddannelsen; specialpædagogik. Jeg var oppe i fagområdet “læse- og skrivevanskeligheder”, altså ordblindhed i daglig tale. Det gik virkelig godt, og jeg formåede at hive en 10’er hjem. Jeg har generelt gode karakterer med fra hele uddannelsen, og det er jeg ret stolt af. I eksamenssituationer er jeg meget rolig, og jeg har stor tiltro til mig selv. Det betyder også, at jeg aldrig bliver nervøs sådan for alvor. Den halve time inden selve prøven er jeg da spændt, og jeg vil også bare gerne ind og have det klaret 😉 Er der egentlig interesse for, at jeg deler, hvordan jeg forbereder mig til eksamen, og hvad jeg gør under selve den mundtlige prøve? Jeg er nok lidt special på det område, men deler da gerne lidt tips, hvis nogen føler de kunne få noget ud af det.

Nu er jeg uddannet lærer i fagene dansk, idræt (dem færdiggjorde jeg sidste år) og så i specialpædagogik. Et fag som i øvrigt udgår fra uddannelsen pga. den nye reform. Bla bla, ikke så interessant medmindre man selv er lærerstuderende… Jeg mangler nu kun min allersidste eksamen: det mundtlige bachelorforsvar. Det er dog først den 17. juni, det løber af stablen, så der er lige lidt tid at løbe på. Snart er fire års studier slut, og det der voksenliv nærmere sig med hastigere og hastigere skridt. Det bliver helt vildt underligt, at jeg er færdig med at være studerende forevigt. Altså, såfremt jeg ikke føler for at tage flere uddannelser selvfølgelig 😉

Jeg håber, at det går alle jer andre, der sidder i eksamensperiode i øjeblikket godt. Husk at stole på dig selv! Det virker også langt mere overbevisende, hvis du virkelig selv tror på, at du kan dit stof.

Resten af dagen står på mobilitetstræning og en WOD, inden jeg skal ud og spise aftensmad hos min mor. Og i dag tillader jeg mig at smile lidt mere 😉

IMG_9940IMG_9929

★★★
Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

16 KOMMENTARER

 • Line

  Det ville ogsaa vaere super dejligt hvis du vil dele hvordan du forbereder dig til dine eksamener. Jeg ved med mig selv, at jeg godt kunne bruge til Inspiration paa den front!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes det ville være spændende! Nu læser jeg noget helt andet, men jeg er en nysgerrig type. det kunne i øvrigt være interessersant med et indlæg om uddannelsen: hvilken aldersgruppe du skal undervise, hvorfor du valgte det etc. etc..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tillykke. Så flot.
  Jeg går selv på læreruddannelsen i Silkeborg, og er færdig nu her, så det er spændende at følge med i. Har du fået job?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tusind tak – og tillykke til dig lige om lidt også! Det bliver mærkeligt! Nej, men har heller ikke søgt noget endnu 🙂 Hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg står selv og skal afslutte uddannelsen så jeg vil meget gerne have tips fra dig og også gerne fra bachelorforsvaret 🙈🙈 og tillykke med karakteren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det vil jeg forsøge at skrive! 🙂 Og mange tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke!!! Super flot!
  Jeg vil rigtig gerne høre mere om din eksamens forberedelse og teknik.

  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tusind tak! Det prøver jeg at skrive lidt om! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg vil os meeeega gerne høre, how you do that shit. Blir nemlig selv herre nervøs ved eksamer, og det er sgu allerede begyndt at krible. Jeg skal selv op i SP d. 8/6. BA, som jeg også har skrevet i SP d. 3/6 og så endeligt idræt d. 17/6. Og så var det også de fire år. Så næsten sol dig. Jeg har bare engelsk som hovedfag! Og PS selvfølgelig stort tillykke med karakteren! SÅ FLOT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hold da op, det var også noget af en omgang! 3 i rap er hårdt – havde det selv sidste år! Hvor bliver du uddannet fra?
   Jeg vil prøve at formulere et indlæg om, hvordan jeg gør! Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det!
  Jeg vil meget gerne høre mere om din forberedelse, og hvordan du bevarer selvsikkerheden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tak! Det vil jeg prøve at formulere et indlæg om så 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke 😄 Står selv og skal til min afsluttende eksamen på onsdag – og så er jeg også færdiguddannet! Puha
  Del gerne hvordan du forbereder dig inden en eksamen, Måske kan man blive inspireret 👏🏻😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ja, puha, det er sgu nervepirrende! Held og lykke med sidste eksamen!
   Det vil jeg gøre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Et kæmpe tillykke fra en fast læser <3. Ps. fede billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedstand - trin for trin