For tyk til sex, intimitet og... kærlighed?

Noget om måske-stress, en tak og en jakke

Jeg vil gerne starte med at sige tusind tak til alle, der for et par uger siden kiggede forbi bloggen for at læse dette indlæg. Det endte direkte i top 3 over mine mest læste indlæg, og ligeledes fik jeg en plads på toplisten hos Bloggers Delight den dag. Det betyder meget for mig, fordi jeg håber inderligt, at mit budskab kan påvirke bare én kvinde, der føler sig så forkert. Tusind tak for al responsen, særligt på Instagram. Virkelig.

Nå, men jeg har jo så ikke rigtigt været ved tasterne siden. Jeg har haft utroligt travlt, synes jeg, og så har jeg været ramt af træthed i en sådan grad, at jeg simpelthen bare ikke har kunne overskue andet end at slå hjernen fra, mens jeg har ligget på min sofa, når jeg altså er kommet hjem fra arbejde. Ovenikøbet har jeg så for første gang i mit liv oplevet at sove dårligt om natten, og dét er da godt nok anstrengende, når det sådan bliver mange dage i træk! Jeg ved ikke helt, hvad det skyldes. Jeg føler mig ikke stresset eller for presset, men nogen gange ved man nok bare ikke lige, hvor det er, skoen trykker. Jeg ved det sgu ikke. Hvis nogen har noget visdom i dette henseende, så vil jeg blive så taknemmelig for, at man lige deler det i kommentarfeltet! X

Men ellers så går det godt. Jeg er stadigvæk fuldstændig forelsket i mit arbejde, og jeg føler mig virkelig glad i tiden. Træt, men rigtig glad. Det betyder også virkelig meget, at solen er begyndt at stå relativt tidligt op om morgenen, således jeg ikke længere har 75 minutters kørsel i mørke. Gange to om dagen 😉 Det begynder at føles mere forårsagtigt, og så kan man da også kun blive positiv. Jeg har i den anledning indkøbt en ny jakke. Nu er jeg jo ikke den store fashionista, men jeg synes dog at bemærke, at denim-jakker har gjort et comeback. Måske det har været sådan længe, det skal jeg ikke kunne sige, men ikke desto mindre, så er jeg  nu med på moden på den front. Den er fin, hva?

trinetheodora-lykkebylykke-3 trinetheodora-lykkebylykke-2Jakken er fra mit absolutte yndlingsmærke Global Funk, og den kan man få fingrene i lige her. T-shirten er fra Selected Femme og kan shoppes her. Bukserne er fra Pieces, og de er simpelthen fantastiske! Dem kan du passe, hvis du som mig har store lår og en bagdel, der typisk ikke kan være i jeans. Og så er de billige. Find dem her. (Affiliate links)

signatur

 

6 KOMMENTARER

 • Mathilde

  Hej Trine 🙂 Må jeg spørge hvilken størrelse du har jakken i? Er nemlig i tvivl om hvilken størrelse jeg skal tage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det kan du tro! Min er str. L, og den er rigeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Magnesium har også hjulpet mig. Sover i perioder også dårligt når arbejdet fylder meget. Og så tænker jeg du også skal huske at det er dit første lærer-år. Jeg kører selv på 2. år og selvom det stadig er hårdt så synes jeg mit første år var virkelig fedt og virkelig også noget som udmattede en. Så fint at erkende at man er presset og måske du ikke selv mærker om du er for presset. håber du har nogle gode kollegaer omkring dig som husker at du er ny. Man glemmer hurtigt at folk er nye et helt år og især når du (går jeg bare ud fra) er en skide dygtig lærer 🙂 det blev lidt en kludret kommentar, men håber du kan se budskabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Jeg har faktisk lige taget magnesium de sidste dage med god virkning! Det er for at du og Camilla lige mindede mig om.
   Ja, du har helt ret – man glemmer at man er ny stadigvæk. Og tak for din søde antagelse! Jeg forstår budskabet, og det har i hvert fald sat noget refleksion igang. Det sætter jeg pris på, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et tilskud af magnesium inden sengetid har hjulpet mig mod dårlig søvn. Jeg tager 3 kapsler fra Purepharma inden sengetid og jeg sover som en sten.
  Mod travlhed kan jeg anbefale meditation eller mindfulnessøvelser. Hvis man er nybegynder er det lettest at starte med guidede meditationer som f.eks. kropsscanning eller pusterummet.
  Jeg kan varmt anbefale bogen “Bevidst nærvær” af Jon Kabat-Zinn mf. hvis man kæmper med stress eller vil lære om mindfulness. Der følger også en CD med guidede meditationer med bogen. Ellers er der et hav af apps man kan hente med samme formål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   God idé med magnesium – det har jeg masser liggende af, så det vil jeg lige give et forsøg. Havde helt glemt, at det jo virker godt til en god nats søvn. Mindfullness har jeg stiftet bekendtskab med, og jeg kan faktisk rigtig godt li’ det. Det kunne være, man skulle begynde at dyrke det lidt aktivt. Det skader ikke at prøve! Tusind tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tyk til sex, intimitet og... kærlighed?