Min træning: Et lille videoindblik

Newcomers & Danish Open 2016

Påsken er ved at være over os og i år betyder det, at det er tid til konkurrence i fitness! På torsdag og fredag afholdes Debutantstævnet (Newcomers) og på lørdag er der grand prix; Danish Open, begge dele i Herning Kongrescenter. For første gang i år skal jeg med, da jeg skal arbejde hos Workoutshop på deres stand til Fitness Expoen. Jeg vil være til stede på fredag og lørdag, og jeg glæder mig meget til at opleve stævnet tæt på og heppe på atleterne, når jeg ikke underholder i standen med resten af team Workoutshop 🙂

Workoutshop deler stand sammen med Bodylab, og der vil være masser af lækre smagsprøver og knaldgode tilbud på kosttilskud, træningstøj fra Hummel og Under Armour og der vil køre en masse sjove konkurrencer. Det er gratis at komme ind på Fitness Expoen, og man behøver altså IKKE at have billet til selve konkurrencen. Så er du i Herning og omegn henover påsken, så kig da forbi og sig hej 😀

Jeg vil også have min egen konkurrence, der sættes igang i aften. Så hold øje med min Instagram.

Det bliver et par rigtige sjove dage, er jeg helt sikker på! Jeg ved lige hvilke klasser, jeg skal ind at se til både Newcomers og Danish Open, fordi jeg hepper udelukkende på atleterne fra Team Peter Bendtsen; held og lykke til Peter Bendtsen, Tina Tougaard, Dennis Ian, Sarah Barløse og Charlotte Brahe 🙂 Jeg glæder mig til at miste min stemme på grund af jer!

trinetheodora-handstand-fitnessblog-skills

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning: Et lille videoindblik