My New York Journal #2

My New York Journal #3 LET’S GO KNICKS

Læs del 1 her og del 2 her.

Vi er netop kommet tilbage på hotellet efter tre timer i Madison Square Garden til basketball kamp mellem New York Knicks og Utah Jazz. Det hele startede lidt kaotisk, da billetterne åbenbart skulle printes ud og ikke bare kunne blive scannet på mobilen (man undres…), så 15 minutter før kampstart og et overstået security-tjek måtte jeg ud på en frisk løbetur tilbage på hotellet for at finde en printer. Jeg havde imidlertid ikke fået penge med, så jeg kunne ikke benytte mig af computerne… Heldigvis var der en venlig mand, som gav mig hans printerkort, så jeg kunne få billetterne ud på det eftertragtede stykke papir! Med to styks billetter i hånden måtte jeg endnu engang stå i kø for at komme igennem sikkerhedskontrollen og min mor og jeg kunne endelig finde vores pladser. Vi kom lige idet kampen blev fløjtet igang!

The Knicks startede enormt dårligt ud og spillede helt elendigt… Vi havde hørt tidligere på dagen at de ikke havde vundet noget i lang tid, og det kunne man egentlig godt forstå… Tiden gik langsomt, der var hele tiden spilstop og 15 minutters spilletid blev nemt til det dobbelte. En basketkamp varer 4 x 15 minutter + pauser, og i de første tre var Knicks bagud med minimum 7 point hele tiden og publikum var ret slukket. I pauserne mellem halvlegene kom der gang i den med alle mulige underholdende indspark: Celebrity row, t-shirt toss, cheerleaders, dance moves, en heldig person fik muligheden for at vinde 1.000.000 dollars ved at ramme bolden i netop fra den ene ende af banen til den anden etc. Hyggeligt og sjovt! I 4. halvleg skete der pludselig noget med New York-spillerne; de kom endelig i gang med at spille ordenligt og det stod pludselig lige. Nu var publikum glødende, og man kunne ikke undgå at lade sig rive med; råbe og skrige, hoppe op ad sædet og heppe så højt man kunne! Efter endt spilletid står det 99-99 og holdene skal i forlænget spilletid. Vi sidder nu helt ude på kanten af sædet, småhæse og med hjertebanken: KOM SÅ, Knicks!

De spiller 5 minutters forlænget spilletid og der er vanvittige råb og jublen hver gang Knicks scorer eller forhindrer Utah i det. Vi er helt med på den og lever os 100 procent ind i foretagendet. De 5 minutter bliver til et helt kvarter på grund af spilstops og time outs, som der åbenbart er usandsynligt mange af i basketball… Og det er nervepirrende! The Knicks ender med at vinder 118-111 over Utah Jazz og bryder dermed med en lang stime af nederlag – fandme fedt netop at ramme dén kamp! Tre timer senere forlader vi Madison Square Garden ekstatiske over en fantastisk oplevelse – og som nyudklækkede NY Knicks fans.

Og ja – jeg fik min foam finger 😉

imageimageimageimageimageimage

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My New York Journal #2