Quote of the day

Motivationen til at starte

Jeg har i lang tid gået og leget med tanken om at starte min egen blog – og nu skulle det være! 

Mit navn er Trine, jeg er 20 år gammel og bosat i Aarhus. Til dagligt læser jeg på Læreruddannelsen i Aarhus, hvor jeg har dansk og idræt som linjefag. 

Min helt store passion er kost og træning og jeg er på nuværende tidspunkt igang med en stor livsstilsændring. Jeg har siden januar 2013 tabt mig næsten 14 kg, og har en drøm om at tabe mig yderligere 7-10 kg. Mit vægttab er opnået udelukkende ved kostomlægning og en masse træning! 

Jeg har startet denne blog i håbet om at kunne inspirere og motivere andre til at få eller bevare en sund livsstil. Samtidig er jeg startet for at opretholde min egen motivation, da jeg på denne måde føler at jeg har et ansvar overfor andre end mig selv. Dette virker utrolig motiverende for mig og jeg har indtil nu fået mit “fix” gennem Instagram, men har nu fået blod på tanden til at blogge om min kost, træning og livsstil. 

Jeg håber at jeg kan give noget af mig selv via bloggen og jeg håber at jeg vil virke nærværende og ægte i mine indlæg. Dette er i hvert fald min ambition!

God læselyst!

 

/Trine Theodora 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Quote of the day