Choko-avokado-kugler

Mine kosttilskud

kosttilskud-trinetheodora-bodylab-purepharma-fitnessblog

Jeg har for første gang nogensinde fået en plan for kosttilskud. På billedet er alle de kosttilskud, som jeg tager:

purepharma-kosttilskud-probiotika-trinetheodora

M3 / Magnesium og zink mindsker træthed og udmattelse og sænker stresshormon. Ligeledes bidrager det til bedre omsætning af næringsstoffer, sænker inflammation og depression, forbedrer din søvn og pga. det sænkede stresshormon reduceres fedtdeponering omkring maveregionen.

O3 / Fiskeolie hæver forbrændingen og sænker inflammation. Ligeledes styrker det insulinfølsomheden og modvirker smerter i led. Fiskeolie er ligeledes godt for knoglerne og hjerne-hjertefunktionen. Denne fiskeolie har ikke en ubehagelig smag/eftersmag.

D3 / D-vitamin forbedrer muskelstyrke og immunforsvar. Derudover regulerer det blodsukkeret og medvirker til lavere fedtprocent og en sund hud.

Probiotika / Super 8 Plus styrker immunforsvaret og kan afhjælpe mave-/tarmproblemer.

bodylab-bodymin-kreatin-beta-alanine-trinetheodora

Bodylab Kreatin pulver giver ekstra styrke og udholdenhed samt øget kapacitet under din træning. Derudover bidrager det til muskelvækst og skulle give mig 3-5% ekstra på styrkefronten. Fås også som tabletter.

Bodylab Beta Alanine pulver hjælper til øget udholdenhed og fokus under træningen samt til en øget muskelvækst.

Bodylab Bodymin tabletter er en multivitaminpille. Mangel på vitamin sænker respons under træningen. Jeg tager dem for at sikre, at jeg får vitamin nok.

bodylab-proteinpulver-trinetheodora-fitnessblog

Bodylab Whey proteinpulver med Strawberry White Chocolate er et protintilskud. Jeg tager 1 scoop efter træning. Protein er kroppens byggesten og da du nedbryder muskler under træning skal de have noget at arbejde med for at bygge sig selv op igen.

Herunder kan I se mit “kosttilskudsskema” – det giver et lidt bedre overblik over, hvordan det skal tages 😉 Skemaet er udarbejdet af personlig træner Casper Jespersen og er med udgangspunkt i mig, min træning, min kost og mine mål.

Screen Shot 2016-01-12 at 2.18.12 PM

Husk at I er meget velkomne til at spørge ind til de forskellige kosttilskud, hvis der er noget, der er uklart 🙂 Hvis du bor i Aarhus kan du få en pakke med Bodylab Whey proteinpulverBodylab Bodymin, Super 8, Purepharma M3, D3, O3 og en multifunktionel shaker hos Performance Gym Aarhus. Det er deres “startpakke” og den er i øjeblikket på tilbud til 750 kr (spar 245 kr).

Indlægget indeholder affiliatelinks

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko-avokado-kugler