Jeg vinder Paradise Hotel!

Min personlige stil ★

trinetheodora-lykkebylykke-globalfunk-calvinkleinGlobal Funk boyfriend jeans (ligner) | Global Funk sorte basic jeans | Global Funk slidte slim fit jeans (ligner) | Calvin Klein crop t-shirt | Pieces nederdel 

De her fire billeder reflekterer faktisk meget fint min mere personlige stil. Jeg elsker rå jeans, helt sorte slim fit-jeans, løse, neutrale toppe, cool t-shirts og hvide sneaks – og en lille nederdel, når jeg skal finde min feminine side frem 😉 Jeg har ret store lår og en fyldig bagdel, hvilket betyder, at jeg faktisk har enormt svært ved at finde jeans, der passer ordenligt. Men jeg har fundet ud af, at Global Funk jeans er som skabt til mig! Jeg har efterhånden en god stak af disse lækre kvalitetjeans fra min tøjpusher LykkebyLykke, og jeg har i øvrigt alle i str. XL 🙂 Der er ingen tvivl om, at førnævnte er min absolutte yndlingswebshop. Janne, der står bag shoppen, er enormt dygtig til at mikse mærker, stil og prisklasse, således man netop kan skabe personlige looks. Og det er en webshop i udvikling, og jeg under hende virkelig hendes succes. Hun er simpelthen så sød og står altid klar med hjælp, vejledning og gode stylingtips. Jeg har efterhånden samarbejdet med hende i et halvt år, og det var ligeledes hende, der introducerede mig for de lækre Asics sneakers. Jeg har alle dage været Nike-pige med stort N, men jeg må sige, at jeg siden jeg fik fingrene disse Asics Gel Kayano trainers stort set ikke har haft dem af! De er simpelthen så bløde, og har et slags for indeni, så det føles som om man ifører sig et par meget bløde sokker. Samtidig har de en masse cool detaljer og passer virkelig til alt! Jeg har fundet dem med 20% rabat lige her (affiliate link).

asics-gel-kayano-lykkebylykke-sneakers-trinetheodoraAsics Gel Kayano sneaks (20% – affiliate link) | Calvin Klein ankelsokker

Jeg vil anbefale jer at følge med hos @lykkebylykke på Instagram, hvor der dagligt er skøn inspiration til cool, personlige Lykkelooks. Og så vil jeg altså anbefale jer at erhverve jer et par Asics sneakers!

*I anledningen af Open by Night har Sportmaster 20% på alt. Tjek udvalget her.

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vinder Paradise Hotel!