Hyggelige Hamburg

…men så skete Kokken

Jeg har haft den bedste sommerferie i mange år. Ikke fordi min tidligere sommerferier nødvendigvis har været dårlige, men den her sommer… den har bare været noget for sig.

For fire måneder siden var jeg mere eller mindre i panik over, at jeg for første gang nogensinde skulle holde sommerferie alene. Hvad skulle der ske? Kan jeg holde mit eget selskab ud længe? Faktisk nåede jeg også at skælde ud over, at jeg kunne se frem til tvungen sommerferie (eller mere præcist: kollektiv ferie) i så mange uger qua mit arbejde som folkeskolelærer. ‘Alene’ i den forstand, at jeg nærmest ikke har været single siden 15-års-alderen og før det jo ferierede med min familie. Jeg var ligeså stille begyndt at indstille mig på at tage en tur ud af landet på egen hånd. Det er jo ikke første gang, jeg gør det – det var endda et nytårsforsæt. Ikke fordi jeg var ked af at være single, det var jeg faktisk på ingen måde. Jeg havde en dejlig tilværelse i min hyggelige lejlighed sammen med Nullen, og jeg havde (og har stadigvæk) et dejligt job at passe.

Men så skete der noget. Meget pludseligt og uden overlæg. Jeg var på en date med en mand. Det var i sig selv ikke noget unikt, men det var manden, jeg havde daten med. Han var kok, og så var han enormt interessant. Vores kemi var usandsynligt god, og en date blev til to, der blev til tre, der blev til en weekendtur til Hamburg tre uger inde i vores nystiftede bekendskab.

Den opmærksomme læser vil opdage, at jeg i ovenstående afsnit omtaler mit singleliv i datid. Den mand, jeg var på date med for nu tre måneder siden, Kokken, han er nemlig i løbet af sommeren blevet min kæreste. Jeg er blevet så forelsket, at det næsten gør helt ondt.

Jeg troede virkelig, og jeg var i øvrigt fuldstændig indstillet på, at jeg skulle have mig en længere singleperiode efter mit brud i efteråret sidste år. Men så skete Kokken. Og jeg er så fucking lykkelig.

Her er han så:

kokken-trinetheodora

10 KOMMENTARER

 • Mette Louise

  Tillykke med kærligheden 😊 Det klæder dig, du ser så lykkelig og glad ud💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg forstår dig SÅ meget ❤️ Jeg fandt sammen med verdens sødeste fyr til min kollsga’s bryllup ❤️ Det er nu 1 år, 1 måned og 7 dage siden ❤️
  P.S. Glemte jeg at nævne at min kæreste også er brudens storebror 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg kender dig slet ikke Trine. Følger dig bare på Insta. Men vil alligevel sige dette: du virker simpelthen som sådan en ualmindelig skøn person, og jeg bliver simpelthen så glad af dine billeder og posts. Du er betagende smuk og dejligt fri i dit udtryk, og jeg elsker det. Stort tillykke med kærligheden. Han ser dejlig ud ham kokken, og jeg er sikker på, at du fortjener ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Din kommentar gør mig simpelthen så glad. Tusind, tusind tak for alle dine dejlige ord. Det er simpelthen fantastisk, at du tager dig tid til at skrive sådan en kommentar til mig. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  I er godt nok et flot par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med kærligheden – du fortjener det virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelige Hamburg