Fuck den perfekte kvindekrop

Meget svedig træning og en vinder

trinetheodora-crossfit-wod-fitness-blog-2Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til jer, der har deltaget i min Hummel Give away! Tak for alle jeres skønne kommentarer, som jeg virkelig har nydt at læse. Jeg har trukket en vinder: Stort tillykke til Stine Gertz Jensen, du må meget gerne sende mig en mail på trinetheodora@gmail.com, så vi kan finde ud af at sende dig træningssættet.
__________________________________________________________________
I dag har jeg været til min sidste bachelorundervisning, hvor vi fik et par gode råd med på vejen i forhold til det mundtlige forsvar. Det er bare så mærkeligt, at der er under en måned, til jeg er uddannet! I første omgang er der dog en mundtlig eksamen i mit linjefag i næste uge. Aftenen er blevet brugt til en WOD i Snedkeriet i Aarhus, hvor jeg ved første øjekast på programmet fik lyst til at vende om på hælen og drible ud af centeret, inden vi overhovedet var gået igang 😛 Det viste sig så faktisk, at det var relativt overskueligt, når man først kom igang. Det, der er nice ved crossfit, er, at man kan skalere øvelserne, så de passer til én og ikke skal lade sig stresse af, at man ikke kan tage 25 strict pull ups i streg. Dagens program så sådan her ud:

A. EMOTM 12 minutter (every minute on the minute)
2 push press

B. “Chipper dipper”
25 weighted step ups (32/24)
25 kettlebell swings (32/24)
25 pull ups
50 wall balls
25 pull ups
25 kettlebell swings (32/24)
25 weighted step ups (32/24)

Timecap: 22 minutter

Jeg kom igennem workouten på 10:50 minutter, meeeen jeg lavede altså ikke alt som foreskrevet 😉 Jeg kan fx ikke tage 25 pulls ups, så det blev med elastik, og jeg havde også mindre vægt på i swings og step ups. Mit mål er at starte med at lave øvelserne helt rigtigt så mange, jeg kan, og herefter går jeg ned i vægt eller skalere på anden vis. Man må tage det til det niveau, man kan, hvor man stadigvæk er mest muligt presset. Men hårdt, det var det godt nok! Jeg svedte fuldstændig vanvittigt, det regnede nærmest fra min pande – man kan måske også se på de efterfølgende billeder, at mit tøj er relativt gennemblødt 😉 trinetheodora-crossfit-wod-fitness-pullup trinetheodora-crossfit-wod-fitness-cfc-blog 2XU PTN Midrise tights HER // Hummel Training tanktop HER // Reebok Crossfit Nano HER

I øvrigt vil jeg da lige nævne, at de nye 2XU tights er megaskønne at træne i! Dejlig bred talje og god kompression og god bevægelighed, som ovenikøbet er squatsikre. Kan man se sved? Ja, men det er jeg nok ikke så sart overfor. Sved er bare et tegn på, at jeg rent faktisk har ydet en indsats 😉 Det er god til mig…

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck den perfekte kvindekrop