Spar 25% på alt træningstøj

Medicinbold fra helved

image image

Jeg er ikke specielt gode venner med medicinbolde. Det er som om, at alt man skal lave med dem bare er pissehårdt 😉 Det var det eneste redskab, vi skulle bruge til WOD’en i dag – og jeg må indrømme, at jeg nok undervurderede programmet en smule…

Jeg bliver virkelig udfordret til crossfit, og jeg bliver simpelthen så stolt, når jeg så gennemfører træningerne og kan mærke på kroppen, at jeg har givet alt, hvad jeg kunne. Jeg har egentlig aldrig været særligt stor fan af træning med høj puls, men crossfit er sjovt og meget varieret – så jeg går ikke kold i det på samme måde. I dag var den hårdeste WOD, jeg endnu har været til! Jeg glæder mig sgu til min kondition bliver bedre 😛

Dagens program:

A. 15 minutter teknik

10 DB bench press + strict pull ups til failure

B. WOD – “Obese Kelly”

400 meter løb – 30 step ups – 30 wall balls

x3 runder

Alt skulle udføres med en medicinbold i hænderne! Særligt løb med sådan en stor bold var virkelig irriterende, og mine arme syrede simpelthen helt vildt efter første runde. Det blev kun gjort værre af at holde ved den i step ups og kaste med den i wall balls. Sidstnævnte er virkelig min hadeøvelse – øv, den er træls 😛

Sveden regnede simpelthen af mig, og jeg nåede kun lige med nød og næppe WOD’en indenfor timecap’en på 20 minutter. Bagefter følte jeg mig stolt, udmattet og glad. Det er dejlige følelser. Og lige præcis grunden til, at træningen giver mig overskud for tiden.

Rigtig god weekend, jeg håber I også har haft en god (og hård) træning i dag 🙂

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på alt træningstøj