EMS - hvad, hvorfor og rabatkode til jer

Med på sidelinjen på video

Mine første 10 uger med Thomas Moberg er gået. Som nævnt er jeg 6 kg lettere og stærkere end nogensinde. Da jeg skulle bænkpresse i dag formåede jeg at lave 7 reps (3+) med 50 kg, som for blot 8 uger siden blev testet til at være mit max (video på instagram). Det er jeg stolt og glad over. Der kan selvfølgelig sagtens optimeres på teknikken, men helt ærligt, så bliver den sat lidt i anden række, når man bænker dét, man tror er ens 1RM mere end én gang og ikke har en spotter bag sig 🙂

Hr. Moberg og mig

Hr. Moberg og mig

Anyways, for et par uger siden havde jeg mit lille, gamle GoPro-kamera med til en personlig træning, og så har jeg klippet det sammen med min amatør-editor-skills 😉 Træningen startede med dødløft jf. min Wendler-cyklus og herefter trænede vi ben. Et triset (tre øvelser i superset) bestående af walking lunges, lying legcurls og hack squat. 4 runder. Av av av. Jeg håber I kan få noget ud af videoen, eller blot synes den er lidt hyggelig 😉

Kan du ikke se videoen nedenfor, så klik her.

Hold forresten øje med bloggen i morgen, hvor jeg giver en masse kosttilskud væk 🙂

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EMS - hvad, hvorfor og rabatkode til jer