Overkropstræning

Mandler og sårn

I dag har jeg haft første dag tilbage på læreruddannelsen… To timers idræt, og så var den dag overstået 😉 Lidt mærkeligt at være tilbage må jeg sige, men det var da okay. Er til gengæld overhovedet ikke klar på at skulle møde kl 8 morgen…

Og ellers har jeg holdt hviledag fra træningen, men har da gået op til M’s nye lejlighed på femte(!) sal 4 gange i løbet af dagen, og har hver gang skulle slæbe alt muligt med derop… så lidt motion har jeg da fået 😉 Jeg har derudover brugt eftermiddagen med Sabrina – vi har været i IKEA og Bilka. Jeg scorede en dunjakke til 49 kroner i Bilka; det er jeg altså nede med. Der var også Converse Allstars til en 400 krone-seddel.

Min aften bliver brugt sammen med M. Jeg har været den gode husmor, der har lavet aftensmad, lavet lakrids- og hyldeblomstsaltmandler og bagt bananmuffins. Men okay, det kommer jo også mig til gode 😉

mandlerJeg postede ovenstående billede af mine nylavede mandler på Instagram, og det lader til at især hyldeblomstsaltmandlerne er i høj kurs. Jeg bruger jo mikrobølgeovnen til at lave mandler, fordi det tager kun 3 minutter, og de bliver fucking gode. Se min step by step guide her.

Dem med hyldeblomstsalt er lavet på samme måde, men bare med – ja – hyldeblomstsalt. Det er noget salt, som M’s moster selv laver, og hun har blot blandet tørret hyldeblomstklaser (plukket i sommer, ved sgu ikke om man kan købe det nogen steder) og en god grov salt og kørt det igennem minihakkeren 🙂

I morgen skal jeg ned at træne ben. Glæder mig sygt meget.

Trine Theodora XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overkropstræning