Kokken, del 5 - følelsesmæssigt distanceret

Målet er at blive gladere

Sponsoreret af KARI TRAA

IMG_5593IMG_5614

Jeg ville ønske, at kvinder ville blive bedre til at omfavne deres styrker. Kvinder er verdensmestre i at udpege fejl og svagheder, og i dette idealiserede samfund er det utroligt nemt at blive offer for egen kritik.

Jeg gør det selv. Jeg har enorme forventninger til mig selv i forhold til at præstere i mit liv; privat, professionelt og sportsligt. Jeg tror, det er nødvendigt at stille krav til sig selv. Men jeg tror også, at når det kommer til vores udseende, vores krop, så kan konsekvenserne for os kvinder være store og betyde, at vi udvikler pisseusunde træningsvaner, som gradvist svækker selvkærligheden. Fuck det. Det er ikke dét værd. Vi bliver nødt til at tage kontrollen over skønhedsidealerne tilbage, så vores træningsvaner i stedet for styrker vores selvværd.

Kari Traa tror i stedet på, ligesom jeg gør, at hver kilometer har betydning – også selvom det kun er én – i en jagt på at blive gladere, sundere og stærkere. Lad os skubbe vores grænser, men aldrig i en destruerende forfølgelse af det uopnåelige. Lad os i stedet for gøre for os selv, som pigerne i videoen nedenfor gør efter træning:

Tag kontrollen i egen hånd, så vi sammen kan tage kampen op mod de urealistiske skønhedsidealer, som vi lever med hver dag. Tænk, at en ud af tre nordiske kvinder føler sig presset til at udøve mere – og ifølge Kari Traas nye undersøgelse oplever halvdelen af de nordiske kvinder, at presset kommer fra deres partner. Det, mener jeg, er kritisk. Derfor opfordres du og alle andre skønne kvinder til at fejre jer selv efter træning uanset højde, drøjde og performance. 

#celebrateyourself #karitraa #bygirlsforgirls #girlsonlyclub #laughmore #standout

1 KOMMENTAR

 • Louise

  Hej Trine,
  Helt off topic; men jeg kender simpelthen ikke så mange unge piger med hund alene, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt om, hvordan du jonglerer “voksen-livet” alene med hund. Jeg går selv og overvejer at få en lille hund, men jeg tænker, at der skal meget planlægning til 😅
  Måske det kunne være noget, du vil overveje at lave et indlæg om? Jeg vil ihvertfald synes det var meget spændende!
  Og tak for en dejlig blog og inspirerende insta!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokken, del 5 - følelsesmæssigt distanceret