Crossfit | Min første WOD

Lynhurtige sko til al slags træning

Indeholder affiliate links

underarmour-sneaks-træning-trinetheodora-fitnessblogUnder Armour Speedform Turbulence HER 

Der er ingen tvivl om, at man skal passe rigtig godt på sine fødder. Da jeg var yngre havde jeg tendens til at vælge udseende over komfort, og jeg gik faktisk rigtig rigtig meget i stiletter. Efter træningen er blevet en stor del af mit liv, så går jeg stort set ikke i andet en sneakers. De fleste brands har virkelig også oppet sig, når det kommer til design og så er sneakers jo også blevet ret moderne. Jeg har været lidt for snobbet til overhovedet at vende hovedet efter andre mærker end Nike, og mærket Under Armour har jeg slet ikke overvejet kunne lave flotte sko… Indtil jeg så denne fantastiske, grå sko (som er afbilledet øverst). Der må jeg bare sige: WAUW! Hold kæft, hvor er den smuk og lækker. Skoen er enormt let og kan bruges til alt slags træning, løb og som helt almindelig hverdagssko. Jeg er lige for tiden meget tiltrukket af alt, der er gråt, både når det gælder fodtøj og træningstøj.

Under Armor Speedform Turbulence-skoen har en blødere overdel og en indsyet indersål, som gør det muligt at anvende skoen uden strømper – man føler næsten man tager en dejlig sok på. Denne indersål giver også skoen fantastisk pasform og et blødt greb om foden. Sålen på skoen er blød og har god stødabsorbering, hvilket betyder aflastning af ankler og knæ.

Jeg er af den overbevisning, at jeg har fundet mig den perfekte “all round” sko, som passer til min sporty hverdagsstil, til træning, crossfit og løb. Jeg vil dog ikke træne ben (squat og dødløft-varianter) i skoen; her anvender jeg vægtløftersko, der har en helt hård sål eller mine Reebok Crossfit Nano-sko, der har en fuldstændig flad sål!

Jeg må dog sige, at jeg er en smule forelsket. Synes simpelthen de er så smukke og komfortable, hvorfor jeg gerne vil anbefale dem til jer! 🙂 Under Armour Speedform Turbulence koster 899 kr lige her. 🙂

IMG_9028Adidas hoodie HER // 2XU Elite kompressionstights HER // Under Armour sko HER

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

5 KOMMENTARER

 • De er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Trine,
  Når man skal vælge hvad jeg gætter på er farve, står der blot to numre. Hvilken er den grå? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej Katrine 🙂 Ja, det er lidt forvirrende – det sørger jeg lige for bliver rettet… Du skal snuppe den, der hedder 035 til sidst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan er de i størrelsen ifht. Nike? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Fuldstændig det samme vil jeg faktisk sige – jeg bruger 38 i alle Nike, og det bruger jeg også i dem her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit | Min første WOD