Sidste chance!

Low carb pandekager

Da jeg var barn, da elskede jeg pandekager. I ved – de helt klassiske pandekager godt proppet med syltetøj og sukker. MUMS! I dag, da elsker jeg stadig pandekager. Dog mæsker jeg mig ikke i den klassiske pandekage, men i stedet for nogle lækre proteinpandekager!

Jeg har lagt en opskrift ind før (lige her), men i dag prøvede jeg lige at ændre lidt på sammensætningen af ingredienser – og de blev virkelig gode! Så derfor deler jeg naturligvis opskriften med jer 🙂

pandekage2
Til en bunke skal du bruge:

 • 1 dl mandler (eller almindelig mandelmel, evt. affedtet)
 • 2 mellem bananer (eller 1 stor eller 3 mini)
 • 1 scoop chokoladeproteinpulver (kan undlades, put da lidt kakaopulver i)
 • 2 æg
 • 1 æggehvide
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 tsk bagepulver
 • Lidt olie til stegning

pandekage
Så skal du:

 1. Blende mandlerne til mel
 2. Tilsætte de tørre ingredienser
 3. Brække banan i stykker ned i blandingen
 4. Tilsætte æggene
 5. Blend det hele sammen til en flydende, ensartet masse
 6. Steg 1/2 deciliter ad gangen på en middelvarm pande (de skal ikke ha meget tid på hver side)

Enjoy!

Signature

5 KOMMENTARER

 • Sofie

  Wow de ser lækre ud 😮
  Jeg har efterhånden fulgt dig et stykke tid, synes du er mega sej og motiverende! Jeg tænkte på hvor ofte du træner? Jeg har selv tabt 12 kg siden 1. September men de sidste par uger har min vægt bare været helt imod mig, selvom jeg synes jeg arbejder så hårdt jeg kan, og jeg aner ikke hvad jag kan gøre bedre. Anyway, tak for at være så inspirerende og forsæt dit imponerende arbejde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for dine søde ord! Jeg træner 4-6 gange om ugen, det svinger lidt afhængigt af, hvad der ellers er på programmet eller om jeg har brug for at slappe af..
   Hold da op – det var ikke så lidt! Hvor er det flot 🙂 Man kommer til at ramme ind i en mur en gang i mellem, det har jeg også gjort flere gange. Man må bare være tålmodig og stole på processen, det skal nok komme. Og ellers kan man prøve at ændre i enten kost- eller træningsvaner, så kroppen igen bliver presset og ikke bare har det behageligt hele tiden. Men det er normalt at det står stille på et tidspunkt, det tror jeg sker for alle 🙂

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Tak for dit svar, dejligt med en blogger der giver sig tid til nogle ordentlige svar 🙂 jeg lavede forresten disse pandekager til familien i formiddags, de var et kæmpe hit! Absolut ikke sidste gang jeg skal ind og finde din opskrift 🙂 God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker også bare banan pandekager, det er yndlings luksus morgenmad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance!