Følg mig på Bloglovin'

Løbebånd vs. skovtur: Late night run

IMG_5019

Jeg har i de seneste måneder været fast inventar på Fitness Worlds løbehold på Nørreport hver mandag og torsdag. Jeg har oplevet stor fremgang i mine resultater på løbebåndet og har hver gang lavet en ny PR på hastigheden. I mandags løb jeg et 20 sekunders interval med 20 km/t – det går altså bare stærkt, og jeg føler virkelig jeg er på nippet til at falde af løbebåndet!

Jeg er blevet overrasket over den pace, jeg er i stand til at holde, og jeg har en aftale med mig selv om at min grundfart skal have 1 til 2 tryk mere for hver gang, jeg kommer. Det betyder, at jeg bliver i stand til at holde et hurtigere og hurtigere grundtempo. Samtidig presser jeg mig selv til konstant at øge hastigheden på mit tempoløb og min spurt for hver gang. Jeg når længere og længere, og jeg oplever succes hver gang jeg deltager på holdet. Det er virkelig fedt – og super motiverende!

MEN – en ting er at kunne løbe stærkt på et løbebånd. Jeg er virkelig stolt af mig selv over mine resultater, især fordi jeg aldrig har set mig selv som en specielt god løber.
På løbebåndet er jeg “nødt til” at følge med, fordi ellers falder jeg af. Når jeg løber for mig selv i skoven er der ikke et bånd, der flytter sig under mig – her bliver jeg nødt til selv at flytte fødderne. Jeg kan tydeligt mærke at jeg holder en væsentlig “ringere” pace, når jeg løber i det fri.

Her til aften besluttede jeg mig for at løbe en tur med min lille hund, Lady. Jeg besluttede, at jeg ville kontrollere min pace i det fri for at få en fornemmelse af forskellen. Turen gik dog ikke helt som jeg havde håbet… Det kan være lidt besværligt at løbe med hund, og selvom hun er dygtig til at løbe lige ved siden af mig, så skal jeg hele tiden holde øje med, hvor hun er i forhold til mig. Det gjorde det heller ikke bedre at jeg efter 300 meter taber min iphone, hvilket jeg sidst på ruten finder ud af, og derfor ikke havde en brugbar tracking. Rimelig irriterende!

Jeg fik dog en hyggelig løbetur ud af det, og jeg var glad for at jeg tog mig sammen til det. Jeg er ikke så god til at få løbet i det fri, men det vil jeg arbejde med. Derudover har jeg sat et (for mig) stort mål for mit løb i 2014, hvor det er en nødvendighed at få nogle kilometer i benene uden for træningscenteret. Det hører I mere om i morgen 🙂

Kan I nu sove godt derude!

/Trine Theodora

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig på Bloglovin'