Mandler og sårn

Leg day og i morgen

I dag startede dagen kl 6.. Det er jeg altså ikke, har aldrig været og kommer aldrig til at være fan af… Men når jeg så er oppe, så kan jeg godt li’ at ha’ god tid og nyde mine æg i ro og mag… det gjorde jeg i morges 🙂 Når jeg så er oppe så tidligt, så er det næsten ligeså sikkert som Amen i kirken, at jeg meget gerne vil have mig en middagslur, og det var også tilfældet i dag.

Efter luren, så stod den på bentræning:

 • 3×8 Squat (let(tere) stang og fokus på at komme helt ned at sidde)
 • 3×8 Front squat
 • 3×8 Lunges
 • 3×8 Deadlift
 • 3×8 Leg extensions
 • 3×10 Leg curls

Det var ret lækkert, men jeg var absolut ikke fan af at skulle op på 5. sal bagefter… Jeg havde forresten et ret grinern øjeblik, mens jeg var oppe at træne. Jeg går forbi en pige, som er godt i gang med at lave lunges – samtidig med at hun (hold nu fast) snakker i telefon! Altså enten er der tale om en aktiv pause, der virkelig bliver udnyttet med multitasking på et højere plan, og ellers så tror jeg hun skal overveje, om hun muligvis skal vælge om hun vil lave lunges eller snakke i telefon… haha!

Og ellers så er jeg spændt på i morgen, hvor jeg har min første personlige træning med Thomas. Jeg skal vejes, måles, ha’ taget billeder (skal fandme huske en bikini… seriøst, én ting er g-streng og almindelig bleg røv, men jeg har jo for vilde tan-lines i øjeblikket… det kan jeg altså ikke byde ham – eller jer, når I kommer til at se billederne) og testet styrken i nogle forskellige øvelser, hvorefter han laver programmer til mig. Jeg har naturligvis lige tænkt mig at veje mig i morgen tidlig, for jeg skal først mødes med ham kl 13… og har man læst med her i et godt stykke tid, så ved man også, at jeg er rimelig religiøs, når det kommer til ugentlige vejninger; det er om morgenen, og ellers tæller det ikke! Må jeg også lige ha’ fortalt Thomas. Medmindre hans vægt viser mindre end min morgenvægt, så tager vi sgu den 😉

Jeg glæder mig i hvert fald til i morgen. Skal også kun ha’ 3 timers idræt inden……

Trine Theodora XX

5 KOMMENTARER

 • Emine

  Du er fantastisk! Hahaha. Jeg kan ikke lade vær med at smile – grine for mig selv – når jeg læser dine indlæg :))))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Elsker dine indlæg! Du er den eneste, der må bande skriftligt – griner hver gang jeg læser “squ”, “fandme” ovs. i dine indlæg fordi jeg har opfattelsen af, at du virkelig er lidt en “FANDME-RASME”-pige. Skriver andre det, tænker jeg straks lavkultur.

  Haha. Morgenvægten eller eftermiddag? Hmm, laveste! 😉

  Håber det gik godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har lige givet mig total optur! Tusind tak for din kommentar 😀 Og du har nok også lidt ret i din opfattelse 😉

   Det gik super – vægten sagde minus 1,5 kg, så jeg er ovenud tilfreds!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Wuhu for en lækker bentræning du der har haft gang i! Men er der nogen særlig årsag til at du ikke får dine lægge mere med? Jeg tager som regel calf raises på en boks eller stepbænk som aktive pauser (når man nu ikke kan snakke i tlf og lave lounges… 😉 )

  Har i øvrigt lige genopdaget to gode benøvelser:
  1) dyb squat med medicinbold i hænderne som man så kaster op af en mur på vej op og griber på vej ned (hvis det giver mening)
  2) et ben lounges hvor man læner sig op af en bold der hviler mod en mur.

  Lad endelig dine inspirationsindlæg blive ved! De er super fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes mine lægge er ret store allerede, så træner dem typisk kun tungt en gang om ugen og ellers lader jeg deres træning komme gennem intervalløb 🙂 men det er en god idé at bruge det som aktiv pause!

   Det giver god mening! Og mange tak for inspiration – altid fedt, når man kan udveksle tips og øvelser 😀

   Jeg er glad for, at du er fan! Tusind tak for respons!

   Trine Theodora XX

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandler og sårn