Venindehygge // Snacks

Lækker banankage (uden proteinpulver)

Lige for tiden (ja, stadigvæk) bor jeg på et backpackers i Hamilton, og det er efterhånden begyndt at føles ret hjemmeligt 😉 Jeg deler værelse med 3 jævnaldrende piger, der alle læser på samme uni som mig og sammen kigger vi på hus. Det er fedt, at det her backpackersted har været afsættet til nye, spændende venskaber og et udgangspunkt for en omgangskreds.

Når man bor på hostel, så er der mange om ét køkken, og det kan derfor være ret anstrengende at skulle lave mad. Her er det dog (for det meste) rigtig hyggeligt, og jeg har derfor endda kunne overskue at bage. Den første aften jeg bagte væltede min kage dog, da den kølede af, så den kunne man ikke spise…… Men jeg kastede mig ud i det igen aftenen efter, og det kom der følgende lækre banankage ud af:

kageBeklager lortebilledet, men tog kun lige et hurtigt et med mobilen 😉

Til kagen (der også ville være perfekt som muffins) skal der bruges:

 • 2 bananer
 • 2 æg
 • 1 æggehvide
 • 1 dl kokosmel
 • 1 dl mandelmel
 • 2 spsk ren kakaopulver
 • 1 tsk bagepulver
 • 40-50 gram mørk chokolade
 1. Tænd ovnen på 150 grader
 2. Mos bananerne
 3. Bland resten af ingredienserne i og rør rundt
 4. Fordel den relativt flydende masse i en slip-let eller beklædt (rugbrøds)form
 5. Bag i ovnen i 20 minutter
 6. Hak den mørke chokolade og fordel på den varme kage (sæt eventuelt kagen i ovnen igen i 3o sekunder, så er det lettere at smøre chokoladen ud på kagen)
 7. Lad køle af til chokoladen er helt størknet og nyd den så 🙂

Normalt bager jeg altid med proteinpulver, men eftersom jeg ikke har slæbt hele mit lager med herned, så var dette ikke en mulighed her 😉 det tænker jeg at nogen af jer sætter pris på! Velbekomme.

Signature

Har du husket at deltage i min give away?? Ellers kan du være med LIGE HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindehygge // Snacks