Kokken, efter del 9 - Jalousi

Kokkens julegave

Julen nærmer sig. Og jeg er så klar! Jeg er gået på tiltrængt juleferie (eller – afspadsering er mere korrekt, jeg har ikke mere ferie end jer andre ;-)), og som sædvanligt glæder jeg mig til juleaften som et lille barn. Juledagene fordeles mellem min mor, Kokkens familie og min far, inden vi – Kokken og jeg – rejser til Berlin for at fejre min fødselsdag og nytåret. Hold kæft, hvor jeg glæder mig til at træde ind i 2018 med ham. Min fuldstændig fantastiske mand.

Jeg skal stadigvæk knibe mig i armen nu og da for at sikre mig, at han ikke bare er en drøm. Noget, jeg forestiller mig. Tænk, hvis jeg havde swipet til venstre den aften (læs hele historien her)… Jeg havde haft flere penge på nuværende tidspunkt, det er helt sikkert ;-), men det er jeg ligeglad med. Kærlighed over penge – til hver en tid. Og oplevelser. Altid oplevelser.

Min julegave til Kokken er også en oplevelse. Jeg undgår helst at give fysiske ting, tøj og lignende til min kæreste til jul, fordi jeg vil langt hellere ud i verden med ham i hånden. Heldigvis ved jeg, at Kokken elsker at opleve verden ligeså meget som jeg. Det kræver dog en stor portion planlægning og koordination at give en rejse i gave, fordi det indebærer en del krumspring at få det hele til at gå op, uden at han opdager det. Heldigvis er organisering min favoritaktivitet!

Jeg begyndte allerede tilbage i august. Vi havde talt om på daværende tidspunkt at tage til Boston for at se hans favorit amerikanske fodboldhold spille, men det var fuldstændig umuligt at få billetter til (hvis nogen af jer ved, hvordan man scorer NFL-billetter, så hører jeg MEGET gerne fra jer!). Jeg lærte dog også i den forbindelse, at han elsker almindelig fodbold og allermest holder han af FC Barcelona. Og så faldt jeg over et tilbud. En fodboldrejse til Barcelona og en tur på stadion. Jeg var dog ikke tilfreds med hverken rejsetider eller pladserne på stadion, så jeg kastede mig ud i at planlægge det selv.

Det første, der skulle på plads, var, at finde den kamp, jeg synes, vi skulle opleve. Jeg var fast besluttet på, at det skulle være en topkamp. Real Madrid blev hurtigt udelukket, fordi El Classico-kampe er åndssvagt dyre, så jeg valgte sidste års nummer 3 i La Liga; Atletico Madrid mod selvfølgelig Barcelona på Camp Nou stadion. Herefter undersøgte jeg billetmarkedet og fandt frem til Football Ticket Net. Efter en del skepsis og mange læste anmeldelser på Trust Pilot senere, købte jeg billetter til kampen via førnævnte side. De skal gerne blive mailet til mig, når vi nærmer os tidspunktet for kampen, og mon ikke det nok skal lykkes 😉

Næste punkt var at tjekke AirBNB for ledige lejligheder. Når man er ude i så god tid, så er udvalget heldigvis ret stort, og jeg fandt et skønt, billigt sted ved La Sagrada Familia. Inden jeg bookede overnatning ville jeg dog sikre mig, at jeg kunne skaffe flybilletter til rimelige penge. Utallige søgninger via Momondo senere havde jeg fundet billetter, der både giver os flere hele dage i Barcelona og som sikrer, at vi er fremme i Barcelona før kampen spilles (den præcise dato kommer nemlig først kort tid før). Herefter bookede jeg overnatning og rejsen var komplet.

Den eneste streg i regningen blev, da det ene flyselskab aflyste flyet, og jeg blev nødt til at finde en ny afgang. Det betød højere pris og en ekstra overnatning, som skubber lidt i den forkerte retning på den samlede pris. Men pyt med det, jeg har brugt så lang tid på at planlægge detaljer, at jeg ikke har skulle lægge hele beløbet på én gang. Det hjælper på det 😉

At give en rejse i julegave er uden sammenligning det fedeste i min optik. Jeg elsker at planlægge sådan en tur, og jeg glæder mig af hele mit hjerte til at give ham den oplevelse. Det løber selvfølgelig op, når man betaler hele oplevelsen for både sig selv og ham, men sådan ser jeg det ikke. Jeg ser det sådan, at jeg giver ham en oplevelse indenfor vores aftalte budget, og så giver jeg bare også mig selv en rejse på samme tid 😉

kokken_julegaveVedlagt kortet med beskrivelsen af gaven – og I ved, en kærlighedserklæring, er billeder fra de oplevelser, vi allerede har delt, siden vi mødte hinanden tilbage i maj måned. Jeg bruger appen “Lalalab” til at fremkalde billeder, og det er både billigt, og de leverer hurtigt! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokken, efter del 9 - Jalousi