Rejseguide: Budapest, Ungarn

Kokken, del 9 – Lykkelig

trinetheodora_kokkenDel 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8

Det var på mange måder virkelig overvældende at være tilbage på nyforelskelsens stadium. Særligt fordi at denne gang har man ikke kun valgt kæreste efter, hvad der føles godt og rigtigt i øjeblikket. Man har valgt ham, som man forestiller sig, man skal det hele med. Familie, ægteskab, hus i forstaden, jordomrejse, lave traditioner og minder med… Man har valgt ham, som ikke bare kan få én til at føle sig som den heldigste kvinde i verden, men også er ham, man deler sine grundlæggende værdier med, ham, som gerne vil de samme ting i livet som en selv. Man har valgt ham, som man har lyst til at dele alle aspekter af ens liv sammen med. På godt og på ondt. Det er en helt vildt stor beslutning i min optik. For det er ikke en beslutning, man har taget med et forbehold om, at det skulle gå hen at ændre sig. Ikke mig, i hvert fald. Jeg investerer mig selv med alt, hvad jeg har, og jeg har en forventning om at mærke samme dedikation til mig.

Jeg tror på, at jeg har valgt rigtigt. Jeg mente det, da jeg fortalte Kokken, at jeg elskede ham den aften, da han gav mig min første Michelin-oplevelse i Budapest. Det var nemlig der, jeg besluttede mig for at fortælle ham det. Hans reaktion på mine ord overbeviste mig fuldstændig om, at jeg havde truffet det rette valg. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set nogen blive så glad over noget, jeg har sagt. Jeg har svært ved at beskrive, hvad det var for en reaktion, jeg fik. For ham, tror jeg, det nærmest var en ud-af-kroppen-oplevelse. Jeg er sikker på, at jeg gjorde ham rigtig lykkelig i det øjeblik. Han gjorde også mig rigtig lykkelig.

Selvom hele min historie om Kokken efterhånden ligger måneder tilbage, så mærker jeg stadigvæk det hele, som var det lige sket i går. Mine følelser er i månederne efter vores sommerferie er kun vokset og vokset. Hver dag føler jeg mig mere oprigtigt end den forgangne, når jeg fortæller ham, at jeg elsker ham. Når jeg kigger på ham, så fyldes jeg med en glæde så stor, at jeg næsten ikke kan forstå, at det kan være rigtigt. Tænk, at den høje, arrogante idiot skulle vise sig at være mit livs kærlighed! Tænk, hvis jeg havde swipet til venstre den aften.

Jeg kan slet ikke lade ham være. Kender I typen? Jeg er hende. Jeg tiltrækkes nærmest som en anden magnet til ham, og jeg er fandme svær at få pillet af, når jeg først har sat mig fast. Til stor irritation for andre, kan jeg forestille mig. Men jeg er ligeglad. Jeg er forelsket. I min kok.

I min Jacob.

2 KOMMENTARER

 • Anne

  Det er faktisk på grænsen til skummelt, men hver gang, jeg har læst en indlæg eller set et Instagram-post med dig og Kokken, har jeg tænkt, at han er en Jacob 😄 Held og lykke med fremtiden til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Haha, ej det er sjovt! Mange tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide: Budapest, Ungarn