Garmin Fenix S5 Sapphire

Kokken, del 7 – Forelsket

22811219_10155988669493783_606282604_n

Del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6

Da sommerferien stod for døren pakkede vi bilen med telt, tøj og en bold at kaste rundt med, og så satte vi ellers kursen sydpå. Vores første stop skulle være Bern i Schweiz. En køretur i omegnen af 12 timer plus/minus – afhængigt af trafikken omkring Hamburg. Heldigvis er vi begge to glade for at køre bil, og vi havde på forhånd aftalt at skiftes undervejs og kun holde pauser, når naturen kaldte højt nok. Selve afviklingen af køreturen var vi meget enige om, og det gav selvfølgelig et håndterbart udgangspunkt.

Der er ikke noget som en lang køretur, der kan danne ramme for lange, gode og dybe snakke. Og det var lige præcis, hvad vi havde. Vi talte uafbrudt hele vejen ned igennem Tyskland, og jeg følte, at han blev mere og mere attraktiv for hver time, der gik. En gang i mellem tog jeg mig selv i bare at kigge på ham. Observere. Og jeg kunne mærke, hvordan varme spredte sig i min krop, hvordan mine grin var ægte, og hvordan det pludselig føltes helt naturligt og virkelig dejligt at lægge min hånd på hans lår og bare… røre ved ham.

Køreturen til Schweiz blev den begivenhed, der skulle vælte muren omkring mit hjerte. Jeg var fysisk ikke i stand til længere at forholde mig køligt til vores relationen. Det gik op for mig, at jeg ikke ville være nogen andre steder end lige netop i den bil sammen med lige netop ham. Jeg havde kæmpet så hårdt for at ignorere mine følelser, at tøjle dem og holde dem nede. Kæmpet så hårdt for, at han ikke skulle komme for tæt på. Den kamp, den tabte jeg. Og dødsstødet blev køreturen til Schweiz. Jeg måtte overgive mig, for min krop skreg. Den skreg til mig, at jeg var blevet forelsket. Forelsket i ham den arrogante kok.

Dagene i Schweiz blev tilbragt på landet sammen med Kokkens familie. Vi oplevede Bern, var til polterabend, og tempoet blev sat ned i feriegear, hvorefter vi endnu en gang satte os ind i bilen – denne gang med kurs mod Split i Kroatien. Endnu en køretur i omegnen af 12 timer, hvor vi udelukkende brugte tiden på at lære hinanden at kende. Selvfølgelig kendte vi allerede hinanden efter at have datet i to måneder, men man kender kun hinanden overfladisk. Man har ikke været helt indenunder huden på den anden endnu. Måske man har fået nogle smagsprøver på, hvad der kunne gemme sig bag facaderne, men langt fra alting var endnu blevet kortlagt. Det gav vores lange køreture os virkelig mulighed for at begynde på. Efter to måneder, hvor stort set al min fritid var blevet brugt på ham, var jeg også efterhånden fuldstændig sikker på, at jeg havde lyst til at komme helt ind under huden på min kok – og jeg havde også fået lyst til at lade ham komme helt ind under min.

Og pludselig gik alting hurtigt…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garmin Fenix S5 Sapphire