Kokken, del 4 - det første kys

Kokken, del 5 – følelsesmæssigt distanceret

trinetheodora-kokkenDel 1, del 2, del 3, del 4

Det endte med at blive meget sent på aftenen, før jeg fik sendt Kokken hjem. Det var svært at stoppe med at kysse med ham igen, når nu oplevelsen var så fantastisk. Jeg vågnede dagen efter med et smil på læben og til en SMS fra ham. Han havde haft en kongeaften, var hans formulering. Hans besked var skrevet i en tone, der øjeblikkeligt fik mig til at udelukke ham som værende en fuck-boy-type. Han virkede fuldstændig reel.

Vores anden date blev arrangeret kun tre dage efter den første. Her fik vi også tid til at se lidt på frimærkesamlingen, hvis I forstår, hvad jeg mener, og jeg blev endnu engang bekræftet i, at vores kemi ikke var til at skyde igennem.

Der var dog alligevel ingen udsigt til, at jeg skulle begynde at sænke mine parader for ham. Vent, hvad mener jeg med det? Jeg mener, at der ikke var tale om head over heels-forelskelse fra min side. Jeg var på daværende tidspunkt slet ikke sikker på, at jeg var klar til at åbne mit hjerte igen og lade en ny mand tage plads. Han var bestemt dejlig at være i selskab med, jeg kunne være mig selv, og han kunne lide mig for det, men jeg gav ham til at starte med på ingen måde en chance for at nå ind til mig og holdt hele tiden en følelsesmæssig distance til ham.

Når man ser, hvordan jeg har det med ham nu, så er det svært at forestille sig min modvilje, men jeg skulle ikke risikere at knuse endnu et hjerte. Eller endnu værre – få knust mit eget. Og jeg vidste, at ligeså snart jeg åbnede hjertet op og lod følelserne få frit spil, så ville jeg ikke være i stand til at lukke det igen, medmindre det blev ødelagt. Den risiko, var jeg ikke sikker på, jeg var klar til at løbe.

På trods af alle mine forbehold, så indvilgede jeg i en date nummer tre… Den varede tre dage, men mit hjerte var fortsat lukket…

2 KOMMENTARER

 • Lotte MS

  Jeg elsker at læse med på din blog og specielt i denne beretning. Jeg står selv i en lignende situation som det du er kommet til at beskrive nu. Kommer fra et 11 år langt forhold og efter noget tid tænkte jeg at jeg ville prøve tinder. Ikke fordi jeg var klar til noget, men bar lige lidt tidsfordriv over nettet på en aften hvor jeg kedede mig helt vildt. Nu er sagen den at jeg har mødt en sød mand derinde, ja han er nærmest den første som rigtigt fangede min interesse siden mit brud. Og jeg vil beskrive vores kemi fuldstændig vild og intens, ja faktisk som du har fortalt indtil videre i dine blog indlæg, Men jeg holder ham også på afstand følelsesmæssigt, jeg beskytter mig selv og tænker jeg jo slet ikke er klar til noget seriøst allerede kun 4 mdr efter brudet. Men han er sød, skøn, flot og vi kan snakke i timevis om alt mellem himmel og jord…. jeg vil virkelig glæde mig til at læse din næste beretning, og se om den gir mig et praj om, hvad jeg bør gøre… hit så med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tusind tak for din kommentar. Skal gøre mit bedste for at beskrive, hvordan tingene gik til <3 Men mit bedste råd må være virkelig at mærke efter. Sådan virkelig. Timing betyder meget, men ikke alt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokken, del 4 - det første kys