Kokken, del 3 - coq au... hvad?

Kokken, del 4 – det første kys

giphy-4

Del 1, del 2, del 3

Nå, men i løbet af den meget omfattende madlavningsproces, så snakkede Kokken. Hold nu kæft, hvor han snakkede. Og jeg blev opmærksom på præcis, hvor forberedt manden var. Han kunne nærmeste gengive hele vores skriftlige Tinder-samtale. Som var lang, kan jeg godt afsløre. Meget lang. Han spurgte yderligere ind til mange af de ting, som var blevet vendt på skrift, og han kunne huske de mange punkter, som vi allerede havde ‘talt’ om var bedre at samtale om ansigt til ansigt. Lidt interesseret måtte han sgu være, tænkte jeg. Alligevel fastholdte jeg mig selv i, at han var lidt af en overklassetype. Lidt for smart til min smag. Det skulle vise sig, at jeg tog fejl.

Da maden var blevet nydeligt anrettet, fiskede han sin mobil op ad lommen og skød et billede. Okay. Så havde vi da et eller andet tilfælles alligevel, grinte jeg ved mig selv. Vi drak rødvin til kyllingen. Jeg kan slet ikke li’ rødvin, men nu havde manden taget den med, og lidt høflighed er der da alligevel gemt i mig. Samtalen flød ubesværet. Jeg flirtede med ham hen over bordet, jeg roste hans mad og kunne se, det passede hans ego godt. Jeg er slet ikke så dårlig til første dates, hvis jeg selv skal sige det. Jeg nyder at spille spillet. Som timerne gik blev jeg mere og mere komfortabel i hans nærvær, og på et tidspunkt tog jeg mig selv i at sidde så afslappet og tilbagelænet i stolen, at jeg nærmest lå ned. Det er sgu utroligt med mig, altså. Kokken kommenterede meget på maden undervejs. Det mest sofistikeret, jeg kunne komme på, var noget i stil med: “Det er sgu det mest perfekte stykke kylling, jeg nogensinde har smagt. Det er jo seriøst saftigt!” Om han synes, jeg var charmerende, det kan jeg kun gisne om. Jeg gætter umiddelbart på nej.

Da vi nåede til vejs ende i middagen, insisterede han på at tage opvasken. Jeg sagde, at det behøvede han virkelig ikke, men jeg nød fandme at kigge på, mens han svingede opvaskebørsten. Han er sgu egentlig spændende, tænkte jeg. Og så var det ligeledes ret glimrende at kigge på hans søde numse.

Jeg er ikke nervøs, når jeg dater. Det fandt jeg ud af, at han havde været gennem vores date. Måske var det derfor, hans mund ikke havde stået stille. Jeg havde haft lyst til at kysse på hans smukke, fyldige læber i et godt stykke tid efterhånden, da han endelig blev færdig med at vaske tallerkener af. Så jeg stillede mig hen til ham, jeg fyrede en kæk bemærkning af, og så stod vi klods op ad hinanden. Jeg er 25 centimeter lavere end ham, så jeg måtte lægge hovedet langt tilbage for at få dén dybe øjenkontakt, jeg gerne ville have derude i mit lille køkken.

Jeg kiggede ham dybt ind i øjnene. Afventede et signal om, at vi ville det samme lige der i dét øjeblik. Han lagde sin hånd på min hofte, og så var det som om, at vi var de eneste to mennesker i verden, som om verden udelukkende drejede sig om os. Jeg manglede bare et lynnedslag, et tordenbrag og et pludseligt regnskyld lige i det øjeblik, hvor jeg lagde hovedet på skrå, førte min hånd op til hans kind, og han gengældte ved at læne sig ned mod mig, og så var det da lige før Hollywood skulle have været inviteret. Da vores læber mødtes, flyttede jeg, nærmest som en refleks, min anden hånd til hans kæbelinje, og han trak mig helt ind til sig. Han skæg kildede under mine hænder. Hans læber var endnu blødere, end de så ud. Vi fandt hurtigt ind i hinandens rytme, og det sendte en bølge af lidenskab igennem min krop, da hans mund åbnede op, og jeg mærkede vores tunger danse med hinanden. Lige der faldt brikkerne på plads. Kemien var ikke til at tage fejl af.

Det var fuldstændig perfekt.

2 KOMMENTARER

  • Line

    Jeg er egentligt ikke meget for at læse blogs, men din udstråler en seriøs mangel på selvhøjtidelighed, at jeg sidder og griner og føler mig hjemme her.
    Bare lige for et eksempel: ”Om han synes, jeg var charmerende, det kan jeg kun gisne om. Jeg gætter umiddelbart på nej.”
    I feel you.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokken, del 3 - coq au... hvad?