Realistiske delmål

Kør-selv-ferie til Kroatien

IMG_0727Jeg glæder mig afsindigt meget til årets sommerferie. Jeg er sikker på, at jeg får min bedste sommer i mange år. Det har jeg i øvrigt ikke været sikker på før for ganske nyligt, da jeg jo skal holde min første sommerferie ‘alene’ efter bruddet med M, og jeg heller ikke længere er et barn, der tager med mine forældre på sommerferie. Omstændigheder kan dog ændre sig lynhurtigt, har jeg erfaret, og jeg kan se frem til et lille roadtrip ned til den sydlige del af Europa. Da jeg er nyuddannet, har jeg ikke ubegrænset ferie til rådighed, så turen bliver på i alt 18-19 dage. Jeg glæder mig helt ekstremt meget.

Jeg ville ønske, jeg havde tid til at stoppe i alle de fantastiske byer, jeg kommer igennem, men det er der ikke tid til, og så må man jo prioritere. Hellere få, men gode stop end for mange stop, hvor man ikke rigtigt når at opleve eller nyde noget alligevel. Ruten er som følger:

Aarhus til Bern, Schweiz og herefter videre til Split, Kroatien via Venedig. Fra Split går turen via Zagreb (Kroatien) og Bratislava (Slovakiet) til Budapest, Ungarn inden turen går hjem igen via Prag (Tjekkiet) og Berlin til Aarhus.

Byerne markeret med fed er stop på ruten, hvor der bliver prioriteret at bruge tid. Kroatien-stoppet er camping, og jeg kan slet ikke vente med at skulle campere igen. Jeg er vokset op med camping, og det er helt sikkert en ferieform, jeg aldrig bliver træt af. Campingpladsen ligger i Stobreč lidt syd for den mystiske by, Split. Der er både hav, kultur, bjerge og by indenfor en overskuelige rækkevidde, så alle behov skulle gerne blive dækket. Om stoppet i Prag bliver prioriteret er fortsat uvist – det må tiden i bogstaveligste forstand vise.

Hvis nogen af jer har erfaringer med området omkring Split eller med Budapest, så må I meget gerne dele disse i kommentarfeltet 🙂 Det vil jeg virkelig værdsætte!

signatur

6 KOMMENTARER

 • Amalie

  I Budapest SKAL i besøge restaurenten Costes Downtown. Restaurenten fik en michelinstjerne i 2016, og det er ikke uden grund. Men det er samtidig også til at betale! Jeg mener at min kæreste og jeg betalte under 1500kr samlet for en middag for 2 inkl lidt vin og en cocktail og det var i januar måned i år 🙂 Vi anbefalede det til et vennepar der var der i påsken og de gav det samme og havde samme oplevelse som os 🙂 Adressen er Vigyázó Ferenc Street 5 (restaurenten ligger inde i Hotel Prestige, helt nede ved vandet på Pest-siden af Donau-floden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Sikke et godt tip!!! Lige noget for kokken 😉 Vi vil bestille bord med det samme! Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Lyder som en fed tur 😊 Rigtig god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Holler

  I Budapest er der en helt bynær campingplads. Virkelig skøn by. God tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tak, Randi! Kan du mon huske, hvad den campingplads hedder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Realistiske delmål