Gode spisesteder og fodboldanbefaling i Barcelona

Kjolen, jeg havde på til bryllup

trinetheodora_bryllup_kjole_4 trinetheodora_bryllup_kjole_2 trinetheodora_bryllup_kjole_3 trinetheodora_bryllup_kjole_5 trinetheodora_bryllup_kjoleVi var til bryllup i slutningen af februar hos et skønt vennepar, og jeg har sjældent følt mig så flot, som jeg gjorde den dag. Gulvlange kjole upper virkelig ens klasse, og det er simpelthen ikke ret tit, jeg har en anledning til at dresse op på den måde. Kjolen var virkelig skøn, og den passer til alle kropstyper pga. snittet og taljen, samtidig med at navyblå virkelig er en kongelig farve i min optik. Den kostede ikke særligt meget, 200 kr agtigt, men det kan man ikke se på den, synes jeg ikke.

Kjolen er fra Asos og findes i et hav af udgaver. Præcis denne kan jeg ikke lige finde, men der er altså rigtig mange, der ligner i både model og farve. Jeg har linket til et par stykker herunder, som i øvrigt alle sammen er på tilbud:

Præcis samme model, men en anden farve: Klik her

Næsten samme model: Klik her

Meget lig og samme farve: Klik her

Hvis man lige scroller ned i bunden af linket, så kommer der en masse billeder af kjoler, der minder om, og dem kan man let bruge meget tid på at browse rundt igennem. Deres størrelsesguide er også meget realistisk, og ellers kan man altid bestille mere end én kjole og så prøve bare sende retur. Det er nemlig gratis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode spisesteder og fodboldanbefaling i Barcelona