Dagens workout: Ryg/biceps

Keep it simple

Det behøver ikke at være kedeligt at spise sundt… Ja, det tror jeg efterhånden vi allesammen har forstået – men det behøver i den grad heller ikke at være avanceret for at være lækkert! Jeg tror, der er mange, der føler de skal opfinde den ene nye, lækre ret efter den anden, når de bevæger sig ind i sundhedsjunglen.

Jeg kan godt forstå, at man kan blive helt forpustet over, hvor indviklede mange retter lyder. Der indgår den ene ingrediens efter den anden, som ingen alligevel rigtig ved, hvad er. Og så indgår der altid alt for mange forskellige ingredienser, så selvom man troede, man var godt rustet til at gå i gang med en lækker ret – så står man der og mangler en knivspids safran. Og det er altså irriterende, hvis man ikke kan gøre det rigtigt, når man så vil forsøge sig med det!

Jeg er KÆMPE tilhænger af at holde min kost simpel – stadig lækker og velsmagende, men simpel. Jeg vil gerne en gang i mellem lave retter med 23 punkter i fremgangsmåden, men det orker jeg simpelthen ikke at gøre hver eller hver anden dag 😉

Selvom man spiser en rugbrødsmad, skal der ikke meget til før den rugbrødsmad kommer til at se 10 gange mere indbydende ud. Læg pålægget lidt dekorativt på, skær en skive agurk og drys med lidt dild. Generelt handler det meget om en lille skive af dit og et lille drys af dat – jeg bruger det selv, fordi jeg spiser rigtig meget med øjnene og fordi det er pænere at tage billeder af pyntet mad.

For at give et eksempel:

IMG_4494IMG_4480Disse to billeder er mine to mest likede billeder på Instagram. Det er to vanvittigt simple måltider. Øverst en omgang aftensmad bestående af kyllingebryst stoppet med hasselnødder, ristet rugbrød med avokado og grønne bønner.
Nederst er en omgang hurtig frokost med mit yndlingstrick: Lige lidt grønt på toppen! 

Det er altså bare for at sige Keep it simple! Det behøver ikke være svært, indviklet og uoverskueligt at spise sundt 🙂

/Trine Theodora

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens workout: Ryg/biceps