Et sundhedsinterview med mig

Kærlighed til crossfit og Reebok

Indeholder reklame

p1040315p1040467 Jeg har træningstøj på hver dag. Der gik ikke lang tid på jobbet, før jeg var hende læreren, der “altid har træningstøj på og håret sat op” 😉 De få gange, jeg har haft almindeligt tøj på, er det i dén grad blevet påtalt af både mine egne og de øvrige elever i min afdeling. Én gang har jeg haft løst hår… Det var de meget begejstret for… Så søde, altså.

Nå, men det skyldes faktisk, at jeg har idræt på skemaet hver dag og ofte tager direkte til træning, når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er derfor meget lettere bare at møde op (foruden meget mere behageligt!) i træningstøj, fremfor at skulle skifte tøj flere gange om dagen. Jeg er glad for at mit erhverv tillader mig den luksus, det er, at ha’ tights på hver dag. Det betyder også, at jeg har virkelig meget træningstøj, og jeg har meget meget svært ved at sortere i det. Jeg har altid elsket at få nyt tøj, og det gælder også, selvom vi taler tights, tanktops og sweats. Jeg har netop modtaget ovenstående sæt fra Reebok, og det er ikke ligefrem mit første fra det mærke. Reebok laver sindssygt meget lækkert træningstøj, særligt til os, der træner crossfit. Jeg elsker virkelig det brand – ligesom jeg virkelig har forelsket mig i crossfit. Reebok er som regel også sponsor til store crossfitkonkurrencer, og der er få brands, der kan konkurrere med dem, når det gælder træningstøj til crossfit, hvis du spørger mig. Nå ja, og så er det virkelig pænt!

Generelt er deres træningstøj velsiddende og utroligt behageligt. De mørkegrå tights er i en blød kvalitet med en bred kant øverst. De fungerer både som træningstight eller som hyggebuks derhjemme. De er lette, fremhæver bagpartiet yderst fordelagtigt og koster kun 250 kroner. Find dem lige her.

Tanktoppen er med bryderryg, har dybe sider og et løst look. Mit absolut favoritudtryk, når det gælder tanktops. Hvis jeg ikke har t-shirt på til trænings, så har jeg en top som denne på. Den er vildt let og falder flot på overkroppen. Jeg kan bedst li’ at ha’ den siddende nede i buksekanten, men det er selvfølgelig en smagssag. Den koster ligeledes en 250 krone-seddel lige her.

Metcon-skoene har jeg omtalt her (vejledende pris er 1100 kr, men de kan fås til 750 kr lige her), og mit fine ur fra Garmin kan du læse om her. Begge dele har mine varmeste anbefalinger.

p1040414Til sidst vil jeg lige henlede opmærksomheden på hættetrøjer. Der findes ikke noget bedre, end at ha’ en god hoodie på. Jeg bruger dem altid til og fra træning, så jeg ikke bliver alt for kold, og ellers nyder jeg at hænge ud i dem hjemme på sofaen. Min bunke af dem er også alt for stor, men jeg kunne ikke undvære den fine, grå Reebok-hoodie, som jeg har iført mig på billedet ovenfor. Man kan få en magen til lige her.

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sundhedsinterview med mig