Derfor er jeg Insta-værdig

Jeg tager lige på ferie

IMG_0727I morgen meget tidligt tager jeg simpelthen lige en tur på ferie! Ferien er en gave fra min mor, og den har været planlagt i månedsvis. For første gang nogensinde har jeg ikke stresset over at skulle ned til varmere himmelstrøg og være væsentligt mere letpåklædt; jeg har hverken ændret trænings- eller madrutiner for at se ud på en bestemt måde. Jeg vil bare gerne nyde min ferie, og det er fuldstændig underordnet, hvordan jeg ser ud i den forbindelse. Det er dejligt at være nået dertil, hvor jeg kan hvile i eget skind og oprigtigt forsikre mig selv om, at jeg er lækker, præcis som jeg er! Nå, men vi skal en tur til Tyrkiet, nærmere bestemt Antalya Rivieraen, og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en relativt kulturel tur, og jeg glæder mig til at opleve en anden (og mere spændende) side af Tyrkiet, eftersom min sidste ferie på de kanter var en drukferie i Alanya 😉

Vejrmæssigt er der varmere end herhjemme, måske en 20-22 grader i dagtimerne, men det ser også ud til at være noget skiftende. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal pakke til det, men jeg bliver nok nødt til at finde ud af det snarest. Jeg har i skrivende stund overhovedet ikke påbegyndt pakningen, og jeg skal afsted mod lufthavnen kl. 6 i morgen tidlig… Så… det skal nok blive rigtig godt! Jeg lærte jo på studiet, at alt hvad der bliver gjort i sidste øjeblik, altid bliver det bedste 😉

Tyrkiet er desværre ikke med i mit 3 like home-abonnement, så min aktivitet kommer til at afhænge af min adgang til et nogenlunde stabilt wifi-netværk. Jeg kan dog godt love, at der både på fredag og på søndag bliver udgivet indlæg, som I den grad er værd at klikke sig ind på!

Gördüğümüz! (i følge Google translate betyder det “vi ses” på tyrkisk) 😉 Nu må jeg hellere få pakket bare en lille smule….

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er jeg Insta-værdig