Banankage deluxe

“Jeg kører sgu da challenge…”

Nå, men der er gået lidt over en uge i dag siden min sukkerfri april-challenge startede. Indtil videre er det gået relativt smertefrit for mig, og jeg har ikke haft de store udfordringer. Jeg var i slutningen af marts kommet ind i en periode, hvor der blev kværnet lige rigeligt slik (særlig snørre fra Malaco – årh, det er godt), men jeg kunne se de negative effekter. Energiniveauet var dalende og jeg begyndte endda at slå ud i ansigtet.. I ved, urenheder og sådan – ikke ligefrem noget, jeg byder velkommen. Det sker sjældent, at jeg har uren hud, men jeg HADER det simpelthen. Så? slut med det, var det!

Jeg har klaret mig med lækre Questbars og sundere alternativer, som fx min banankage fra i går. Det fungerer godt for mig at lave alternativer, fordi så føler jeg ikke at jeg undværer noget. JEG MÅ GODT – BARE IKKE I APRIL! Det kan man sige til sig selv. Jeg må godt, bare ikke i dag. Så kan man komme hele det psykologiske aspekt i forkøbet, for man må jo godt. Bare ikke liiige i dag. Så fik jeg vist også sat det på plads 😉

ups selfieMen men men?. når det så er sagt og jeg har malet lyserøde skyer og glorier over hele bloggen, så er jeg sgu faldet i alligevel. I mandags. På arbejde. Det var slet ikke med vilje og på ingen måde overlagt. Vi havde en 85 års fødselsdag, der var godt med lagkage, småkager, flødeboller, you name it, på bordet. Lagkagen så da god ud, men jeg er faktisk ikke ret meget til lagkage og der var ikke marcipan i, så jeg var ikke synderligt fristet. Der står så en skål med hjemmebagte småkager på bordet, som jeg før har smovset og dermed ved jeg, hvor lækre de er. Før jeg ved af det, så har jeg spist 3 småkager. Da jeg rydder dem ud af bordet, så ryger der sørme lige to mere ned. Pludselig får jeg en push-notifikation fra Instagram, og så slår det mig: Jeg har sukkerfri april! Jeg kigger på min kollega med ordene: “Fuck, jeg kører sgu da challenge på bloggen!”?. Nå ja. Ups. Det var ikke så godt.

Ja, jeg kan jo ligeså godt være ærlig – men vil gerne lige sige, at det seriøst ikke var med vilje. Jeg fortrød det med det samme, og så var der jo kun lige et par småkager. Ikke desto mindre, så er jeg ikke nogen helgen, men den der må ryge under kategorien “ups”. Derfor bliver I også lige beriget med to lækre post-løb-iphone-ups-grimme-selfies her til indlægget 😉 Jeg håber I kan bære over med mig, jeg har i hvert fald ingen intentioner om at lade episoden gentage sig 😉

Hvordan går det med jer og sukkerfri april? Husk forresten at hashtagge jeres billeder #trinetheodoradk på Instagram, så jeg kan følge med. Det vil jeg så gerne 🙂

Signature

// Og nej, jeg har ikke dårlig samvittighed og er ikke fanatisk, men det er nu alligevel lidt komisk, hva? Der er i hvert fald 100% ærlighed fra min side, og jeg håber I kan se det ironiske element i indlægget 🙂 

5 KOMMENTARER

 • Det perfekte er kedeligt! Alle falder i og hey: det smagte sikkert dejligt og påvirker på ingen måde din form! Op på hesten igen og kør på med den gode træning og de sundere alternativer! 😀

  For mit vedkommede er en sukkerfri måned heller ikke et mål om at undgå alt sukker for evigt, men mere en udfordring i at tænke ud af boksen med alternativer, undgå cravings og tvinge mig selv til at sige nej tak lidt oftere 🙂

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Trine,

  Først og fremmest – tak for en rigtig skøn blog! Og hvor er det bare forfriskende at se, at selv de bedste kan falde i – og at de kan grine af det og ryste på hovedet! Jeg har det generelt lidt svært med challenges, da de – i min verden og i mit hoved – har den direkte modsatte effekt og nærmest ender i en decideret craving efter det “forbudte”. Rart at se, at andre kan nikke genkendende til denne følelse og endda tør stå frem og indrømme det! Du har i hvert fald givet mig mere mod på en challenge nu (omend jeg nu synes, en hel måned uden sukker er lige i overkanten at starte med, haha) 😀

  De bedste hilsner,
  Michelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michelle, tusind tak for dine søde ord! Dejligt, at det har en positiv effekt på dig, at jeg står frem med det og deler mine (uheldige) oplevelser. Jeg er glad for, at du har fået mod på at tage udfordringen op – og det behøver jo ikke at være en måned! Start med en uge – det skal naturligvis være realistisk, så man ikke ødelægger det for sig selv og dunker sig selv oveni hovedet på grund af det.
   Sæt rammerne for succes!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Haha, det kan ske for selv den bedste 😉
  Thumbs up for at du griner af det og deler det herinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage deluxe