Vægtløftning og sund aftensmad

Jeg har været grim igennem en længere periode…

…men nu er det forbi! Lugten af sved er vasket væk, makeuppen fra i forgårs er erstattet med et nyt lag, natbukserne, som jeg har haft på i mindst 14 dage i streg er smidt til vask, jeg har iført mig bukser og hvide sneaks og bevæget mig ud i min skønne by.

Jeps, jeg har netop afleveret mit bachelorprojekt, som skal sætte det endelige  punktum for 4 års uddannelse. Om noget der ligner 6 uger er jeg færdig med at gå i skole efter 17 års tjeneste og der er nu en linjefagseksamen og et mundtligt forsvar af førnævnte projekt som skiller mig og voksenlivet ad!

Fuck det er dejligt! Og er du sindssyg, hvor jeg glæder mig 😀 Afleveringen skal fejres med et par skønne studieveninder lige nuuu!!!

image

4 KOMMENTARER

 • Mette Louise

  Stort tillykke 😀 Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er selv lærer og har været det i snart 15 år, dejligt med din energi og lyst til faget. Pas godt på dig selv, så du kan holde energien. Jeg synes gost nok det er en udfordring at mine muligheder for at holde en acceptabel standard, er svær at få
  Skabt-og nu er der igen skåret i tildelingen pr elev øv øv
  Pøj pøj med eksamen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ja, det er godt nok ikke meget positivt, der er sket på lærerfronten de seneste år. Lad os håbe, det snart vender!!! Og mange tak – jeg skal nok passe godt på mig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtløftning og sund aftensmad