Et bud på sund, velsmagende og mættende frokost

Jeg har kastet mig ud i noget nyt! :-D

Indeholder reklame affiliate links

trinetheodora-workoutshop-reebok-adidasReebook tights (kun 250 kr og spar yderligere 10%) her (min favorit) | Adidas zip hoodie her

I går var jeg til træning for første gang i 14 dage, og hvor var det bare pisselækkert at komme igang igen! Jeg havde absolut ingen motivation for det forud for træningen, men i det jeg kom ned i centeret fik jeg bare lyst til at lave alt muligt! Lige en lille reminder om, at det sværeste er at få lettet røven, for når man først er nede i centeret, musikken spiller og stemningen er nice, så vil man jo gerne.

Nå, men dem af jer, der kigger med på Snapchat (trinetheodora) har måske regnet ud, hvor jeg var henne i går på baggrund af min blodige hånd. Til jer andre kan jeg fortælle, at jeg var nede i Spartan Mentality Crossfit, hvor jeg har valgt at blive medlem. Det har jeg, fordi jeg har lyst til at komme på de hold, som de tilbyder dernede, og at de samtidig har Open Gym med en masse lækkert udstyr, så jeg kan squatte, dødløfte og bænkpresse på egen hånd. I går var jeg så til “Gymnastics”, hvilket, som navnet indikerer, er et hold, hvor man træner de gymnastiske øvelser, som der er i crossfit. I går var fokus på pull ups, og der er en helt masse progressioner, som man kommer igennem, inden man forsøger sig med en kipping pull up. Jeg kan overhovedet ikke lave strict pull ups, men det lykkes mig at lave to styks kipping pull ups – og så var min hånd ellers revet til blods. Jeg måtte derfor nøjes med alternativer derfra, hvilket jeg var lidt træt af, men der var ingen grund til at gøre hullerne større, end det i forvejen var.

trinetheodora-crossfit-pullups-reebokReebook tights (250 kr og spar yderligere 10%) her  | Under Armour ankelsokker her | Reebook Nano 5.0 crossfitsko her

I morgen skal jeg til vægtløftning, hvilket jeg har været til en gang før for længe siden, og dét glæder jeg mig til! Jeg vil så gerne kunne lave alle de olympiske løft – jeg håber bare ikke, at min skulder har tænkt sig at lave en scene. Hænderne må i øvrigt også bare tage sig sammen 😉 Derudover tænker jeg at komme på “Mobility”-holdet, så jeg kan få øget min smidighed, hvilket vil hjælpe mig i alle mine store løft. Om jeg magter WOD’s vil tiden vise, jeg har pt ingen kondition, men det kommer selvfølgelig heller ikke, hvis jeg ikke træner det. Jeg hader bare at være den dårligste 😛 Indtil videre vil jeg dog tilegne mig nogle gode crossfit-færdigheder via de forskellige hold og så træne styrkeløft på egen hånd ved siden af.

Og nu til et tip! (reklame | ambassadør) Workoutshop har lige nu 10% på ALLE tights, bukser og shorts (se hele udvalget her). Jeg selv er kæmpefan af Reebok og 2XU – og nu hvor jeg skal til at være deltidscrossfitter, så giver det endnu mere mening at stocke up med netop disse to brands. Jeg har linket til et par af mine favoritter under billedet:

trinetheodora-workoutshop-reebok-2xu-adidasMørkegrå Reebok tights (jeg elsker dem) | Sorte Reebok tights | 2XU Midrise Compression tights (Danmarks billigste pris) | Adidas Basic top (Skøn – og kun 189 kr) | Under Armour lyserød tanktop (ligner) | Reebok Nano 5.0 crossfitsko | Vægtløftersko (ligner) | I min shake under træning: BCAA med pineapple 

Jeg har alle mine tights i str. M, og jeg lover god røv i alle de viste eksempler 😉 Hvis I har nogen former for spørgsmål vedrørende produkter hos Workoutshop, så stil dem endelig i kommentarfeltet. Jeg lover, at jeg kan svare på alt!

Men tilbage til min nyhed. Jeg er glad for min beslutning, som også betyder at jeg ikke længere er medlem af Fitness World. Lidt træls i forhold til at alle jeg kender træner der, men pyt – jeg håber at lidt kasten med vægtstængerne og grimme hænder kan give mig gejsten og motivationen tilbage for fuld smadder. Hvem af jer dyrker crossfit?? 🙂

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

13 KOMMENTARER

 • Trine

  HVOR FEDT! Det tror jeg, du bliver rigtig glad for 🙂

  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg flytter til Aarhus 1. maj og har også overvejet at der skal ske noget nyt på træningsfronten. Enten crossfit eller personlig træner. Ser gerne et oplæg om, hvorvidt det der mobility kan hjælpe stive apparater, der kun har styrketrænet lidt for længe 😛 Hvad koster det at være medlem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise K

  Crossfit er SÅ fedt! Du vil ikke fortryde det ét sekund! Man blir så bidt af det når man kommer igang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg dyrker crossfit og jeg er virkelig fan! Glæd dig til at komme ordenligt igang. De olympiske løft er sjove og tidskrævende. Men alt i alt, virkelig awesome!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg er også lige blevet medlem af et crossfit gym. Det er hårdt og spændende, jeg har helt klart fået lidt mere motivation og blod på tanden til at få lettet røven.
  De har også vægtløftning, som min mand er rigtig glad for. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Spændende med crossfit! Jeg har overvejet det flere gange, men det er aldrig blevet til noget. Nu er jeg dog lige startet med et forløb hos Birgitte, så nu kommer jeg i PG i stedet for 🙂

  Bare lige til info så virker alle dine affiliatelinks ikke – jeg ville nemlig lige kigge på Reebok tightsene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Det skal nok blive rigtig godt! Birgitte er jo virkelig dygtig 🙂 Tusind tak for heads up – de er nu rettet og skulle gerne virke allesammen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Hej igen Trine 🙂 Jeg kom lige i tanke om tights igen, da jeg mangler et par, der er squat proof. Ligesom dig fylder jeg også mine 2XU for meget ud til ikke at flashe røv… Hvilke kan du anbefale/bruger du selv til squat-dage?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej igen Johanne. Jeg bruger dem her for tiden: http://www.workoutshop.dk/reebok-dame-os-nylux-tight-20435 – de sidder rigtig godt, er slet slet ikke gennemsigtige og til en god pris. Et lille tip – jeg har en rabatkode klar på fredag til Workoutshop, hvis du lige vil vente et par dage og så spare 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak for tip! Hvordan er de i størrelsen (fx ift. 2XU midrise)? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   De er helt normale i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har et spørgsmål til tights Frau 2XU, jeg overvejer nemlig at anskaffe mig et par. Men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt de er gennemnsigtige og om de kan holde sig oppe når man giver den gas til træning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Hej Katrine. 2XU KAN være gennemsigtige afhængig af, hvor meget du fylder dem ud. Jeg bruger ikke mine til at squatte i, da min bagdel er forholdsvis stor og derfor strækker stoffet meget ud – og da de er lavet i en tyndt og komprimerende materiale, så vil de være lidt gennemsigtige. De kan dog sagtens holde sig oppe – det er intet problem. De har et FANTASTISK fit – og det vejer meget op for, at de desværre ikke er squat proof for mig. Hos nogen er de – hos andre slet ikke. Hvis du vil prøve, så har Workoutshop gratis ombytning/refundering!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et bud på sund, velsmagende og mættende frokost