En give away // AFSLUTTET

Jeg har et tilbud til jer, mens jeg er i Hovedstaden

IMG_4647I morgen meget tidligt, nærmere bestemt kl. 5.40, sidder jeg i toget på vej til København. Jeg skal endnu engang over at arbejde hos EMS BodyPower i Valby som EMS trainer. Jeg er ansat som Freelancer, hvilket vil sige, at jeg hjælper til hvor jeg kan, når jeg kan, inden vi er klar til at åbne op i Aarhus. Jeg skal være Playmaker for centeret i Aarhus ? also known as centerleder. I øjeblikket er der centre i Valby, Hellerup, Odense og Fredericia, og jeg glæder mig virkelig til at vi kan komme i gang i Aarhus!

Jeg kommer til at skulle arbejde rigtig meget, mens jeg er derovre, så det bliver noget med en masse planlægning ? og en god portion selvkontrol at overholde min styrkecyklus ved siden af de mange timer, der skal lægges i centeret. Og så skal jeg naturligvis også træne EMS! Dét er altså bare klasse træning, og så kan man være så skeptisk som man vil ? men helt ærligt, kom da lige ind og prøv det sammen med mig 🙂 Jeg er i København til og med onsdag næste uge inden turen går hjem til Aarhus igen, og i den forbindelse kan I få en prøvetime i et af EMS? fire centre til blot 100 kr! I skal blot benytte koden ?TT? i kommentarfeltet, når I booker en prøvetime (lige her). Læs mere om EMS her ? og vær opmærksom på at prøvetimen skal være afviklet senest 1. april for at ovenstående kode virker (koden gælder til ALLE centre).

Ellers så vil jeg bruge resten af aftenen på at slappe af på sofaen efter en travl dag på farten, så skal jeg (naturligvis) se Paradise Hotel og derefter gøre mit bedste for at falde i søvn lynhurtigt. Vækkeuret ringer kl. 4.15, og min døgnrytme magter det slet ikke ikke? men jeg kan heldigvis godt sove i toget, så jeg dør nok ikke 😉

Husk forresten, at jeg giver en masse kosttilskud væk, og det har aldrig været nemmere at deltage – lige her

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En give away // AFSLUTTET