Om at være morgengrim

Jeg er jo helt høj!

Jeg er lige kommet hjem efter to fantastiske dage i det midtjyske. Jeg har været til Newcomers og Danish Open med team Workoutshop, hvor jeg har arbejdet på vores stand til Fitness Expoen. Det var  virkelig fedt at møde mine teamkammerater, og jeg kan seriøst ikke huske, hvornår jeg sidst har grint så meget! Jeg har selvfølgelig også brugt noget af tiden på at se konkurrencer, da jeg havde gratis entré hertil. På nuværende tidspunkt er min stemme rimeligt sølle efter at have skreget som en anden sindssyg – selvfølgelig af atleterne fra Team Peter Bendtsen Fitness.

trinetheodora-teampb-peterbendsenfitness-foodprep-fitnessblog trinetheodora-foodprep-sund-madkasse-fitness
Fredag ankom jeg til Herning ved 12-tiden og gik ellers igang med at flippe pandekager. Vi delte smagsprøver ud på både proteinbarer, samtlige BCAA smagsvarianter og så på de forskellige pandekagemixes – alle fra Bodylab, som vi delte stand med. Det var virkelig en succes, og særligt mange atleter var meget taknemmelige for at få en lækker pandekage med diverse toppings! Særlige atletpandekager blev også serveret for de meget skuffede eller meget glade! Jeg tror, uden at vide det, at vores stand var den allermest besøgte, og det var virkelig fedt at møde så mange mennesker og lange lækre tilbud på træningstøj og kosttilskud over disken. Det var også fredag, at smukke Sarah Barløse skulle i finalen i Bikini Fitness Junior, og hvor var hun bare god! Det blev til en fjerdeplads, men der var ingen tvivl om, at hun tog sin bedste form med på scenen. Inden da havde jeg set finaler i Classic Bodybuilding, og jeg skal da love for, at det vælter med flotte mænd i den klasse 😉 Æstetikken i deres frie rutiner er vanvittig, og jeg var sådan helt betaget af det! Efter en meget travl dag tog nogle stykker fra team WS og jeg ud at spise på Flammen, og vi var simpelthen så overtrætte, at det var helt åndssvagt. Stakkels hende tjeneren, der skulle høre på os 😛 Men pissehyggeligt, det var det!

trinetheodora-sarahbarløse-bikini-fitness-blogI dag har det været lidt mere ro på, da fremmødet til Danish Open nu engang var væsentligt mindre end til Newcomers. Det har jeg sat pris på, for så var der god tid til at heppe på både Charlotte Brahe og Tina Tougaard i henholdsvis Bodyfitness Junior og Senior. Og hold nu kæft, et par smukke kvindfolk! De gjorde det begge to fuldstændig formidabelt og blev belønnet med en sølv- og en guldmedalje. De havde i forvejen begge to medaljer med fra Newcomers i guld og bronze! Sidst skulle chefen selv, Peter Bendtsen, på scenen i Men’s Physique. Det var ret fedt for alvor at se ham i sit rette element og hans form blev belønnet med en velfortjent sølvmedalje! Jonas Bøtker fra team WS stillede i samme klasse og fik en flot fjerdeplads med derfra!

trinetheodora-peterbendtsen-tinatougaard-teampbEfterfølgende stod den på nedpakning af standen og herefter tog vi ud at spise på Jensens Bøfhus, og så satte jeg ellers kursen hjem mod Aarhus. Jeg har faktisk ikke rigtigt nogle billeder fra de to forgangne dage, for jeg har simpelthen ikke kedet mig på noget tidspunkt – jeg har ikke engang nået at spise før om aftenen! Men det har virkelig været to fremragende dage, og det har været virkelig sjovt at opleve fitnesskonkurrencerne på tættere hold. Det er fandme en spøjs verden altså! 😉

Nu er jeg træt. Men jeg er også glad og helt høj på en god oplevelse. Jeg vil gerne lige sige særligt tak til et par af mine teamkammerater, som jeg har brugt rigtig meget tid med de sidste par dage; Susanne, Daniel Risgaard, Linnea Moos og Nicolaj Møller Madsen for nogle, ja, skønne dage. Jeg har fandme haft det sjovt med jer!

Var nogle af jer i Herning i forbindelse med Newcomers og/eller Danish Open? 😀

trinetheodora-workoutshop-fitnessblog

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

5 KOMMENTARER

 • Mette

  Enig! Workoutshop-standen var virkelig fed. God stemning, lækre pandekager og søde mennesker.
  Og ja, jeg var til NC, stillede op i samme klasse som Charlotte. Dog ikke heelt med et lige så godt resultat ;P Endte med en 8. plads, og det er sgu helt fint, formen var ikke til mere. Men respekt til Charlotte, det er satme en flot form hun kom med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Højgaard

  Hejsa, jeg har nydt din opskrift med pizza på broccoli og kan nu ikke finde den😩 Kan du hjælpe mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TK

  Dejligt med nogle gode, glade dage 🙂

  I forlængelse af din guide til fitnessverdenen; Kan så evt. lokkes til at ikke forklare, hvad forskellen på Newcomers og Danish Open er? Er sgu lidt forvirret over det der – kan bare se, at man af dem, der har vundet i Newcomers vælger at deltage i Danish Open også?

  Og hvornår er man senior henholdsvis junior? :-S 😉

  (Har forsøgt at undersøge det, men kan ikke helt finde ud af det…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Hej TK. Jo da! Newcomers er et debutantstævne. Her kan ALLE stille op! Top 10 i hver klasse kvalificerer sig til DM.
   Danish Open er et grandprix, og det var første gang det blev afholdt – og er et internationalt stævne. Der var ikke så mange tilmeldt pga. Loaded Cup lå samme dag. Top 3 fra Newcomers måtte deltage her. Ellers tror jeg nok det kræver, at man har stillet ved et dansk mesterskab for at man må. Er dog ikke helt sikker! Men det vil jeg tro.

   Om man er junior eller senior afhænger af ens årgang. Jeg mener den skiller ved årgang 1993.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være morgengrim