En langsom fredag morgen

Jeg er helt vildt umotiveret

IMG_3312Det er egentlig ikke med fuldt overlæg som sådan, at det nu er 14 dage siden, jeg sidst har trænet. Efter DM blev jeg syg, og jeg kunne mærke at min krop simpelthen var så udkørt ovenpå hårde træninger flere gange om ugen i flere måneder, hvor jeg hele tiden pressede min krop til det yderste. Så den første uge efter konkurrencen tænkte jeg, at det nok var en god idé at give min krop og min psyke fuldstændig hvile. Den seneste uge har jeg faktisk ikke rigtig nogen undskyldning for manglende træning… Jeg har ikke rigtig gidet, jeg har lagt en del energi i og fokus på mit bachelorprojekt, men primært har jeg bare ikke orket det. Men bare rolig, jeg er simpelthen ikke faldet død om af den grund!

Jeg har følt mig utroligt umotiveret, også fordi jeg for første gang i 1 år og 4 måneder ikke har en personlig træner at stå til ansvar overfor. Jeg kan mærke, at jeg savner at træne, men jeg kan også godt få lidt dårlig samvittighed over at forlade min computer i disse dage – for tænk nu, hvis al visdommen kommer til mig, mens jeg ikke er der… Jeg ved godt, at det er sindssygt dumt, og det kan selvfølgelig ikke fortsætte på den her måde 😉 Jeg tror, at jeg har brug for, at der sker noget nyt på træningsfronten, et sceneskift om man vil, så jeg starte på noget nyt på mandag. Ikke at jeg vil opgive styrkeløften, nej nej nej – men jeg vil kombinere det med noget nyt og spændende for at finde motivationen igen. Og jeg er sikker på, at det bliver rigtig sjovt 🙂

Jeg tror, at det er helt normalt at have perioder, hvor man føler sig umotiveret! Og jeg mener ikke “arh, ikke lige i dag”-umotiveret, men “min gnist er væk i øjeblikket”-umotiveret. Men man må også indse, hvornår nok er nok, og man derfor må gøre en indsats for at finde motivationen frem igen. Og bare rolig, man dør altså ikke af en lille træningspause 😉 Jeg er spændt på at prøve noget nyt på mandag og fremadrettet.

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

 • Trine

  Dejligt indlæg – det kan være ganske sundt med en pause!

  Elsker at følge med på bloggen og instagram – du giver med en del at tænke over; særligt i forhold til sundhedsræset og det mere afslappede forhold til pres, andres forventninger og livet generelt. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Dejligt at høre! Tusind tak for din søde kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En langsom fredag morgen